Search
Marti 12 Noiembrie 2019
  • :
  • :

Dentons s-a mutat într-o clădire nouă din București

Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume și-a mutat sediul din București în clădirea The Mark din Calea Griviței nr. 84-98.

Noul spațiu de 1.100 metri pătrați situat la etajul șapte al clădirii THE MARK face parte dintr-un proiect de birouri elegant dezvoltat de S IMMO în centrul capitalei, pe bulevardul Uranus. Odată finalizată, artera va face legătura între cartierele de nord și de sud ale Bucureștiului.

“Ne vom desfășura activitatea într-un spațiu nou, modern, creat să ofere mai mult confort clienților noștri și care va încuraja creativitatea și colaborarea în rândul avocaților și personalului administrativ,” a spus Perry Zizzi (foto), Romania Managing Partner al Dentons. “Strategia noastră este să devenim firma numărul unu din Europa centrală și de Est, iar pentru atingerea cestui scop vom continua să investim în dezvoltarea capabilităților noastre locale.  Această mutare ne permite, pe lângă un loc de creștere, alinierea la înaltele standarde globale și de cultură a inovației pe care clienții noștri le așteaptă de la cea mai mare firmă de avocatură din lume”.

Dentons are în prezent 23 de avocați, dintre care șapte parteneri și este prezentă pe piața din România de peste 20 de ani.

BL Associates s-a ocupat de design si fit-out. Knight Frank a asistat Dentons în legătură cu contractul de închiriere. JLL a furnizat servicii de project management. Mobius Gallery a furnizat o selecție eclectică de artă românească contemporană.

Despre Dentons

Dentons este cea mai mare firmă de avocatură din lume, oferind servicii valoroase și de calitate clienților de pe întregul mapamond. Dentons este unul din liderii desemnați de Global Brand Acritas Elite Index, câștigător al BTI Client Service 30 Awards și recunoscut de importante publicații juridice și de afaceri pentru serviciile inovatoare furnizate clienților săi, inclusiv prin fondarea Nextlaw Labs și Nextlaw Global Referral Network.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *