Search
Vineri 26 Aprilie 2019
  • :
  • :

Ediţia a II-a a Galei Legal Magazin

LEGAL MAGAZIN și CAMERA DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE BUCUREȘTI organizează

GALA LEGAL MAGAZIN

Ediția a II-a, 22 mai 2018

Aula Carol I, Palatul Camerei de Comerț și Industrie București,

Str. Ion Ghica, Nr. 4, Sector 3, Bucureşti

Legal Magazin și Camera de Comerț și Industrie București organizează Gala Legal Magazin, ediția a II-a, eveniment prin intermediul căruia dorim să salutăm valorile și succesele profesiilor liberale, precum și ale instituțiilor publice românești. Gala se va desfășura marti, 22 mai 2018, în Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerț și Industrie București.

În luna mai 2013, se lansa prima ediție a publicației Legal Magazin, care a reușit să devină un liant între profesiile liberale și mediul de afaceri din țara noastră, prin evenimentele organizate și prin calitatea informațiilor prezentare în format print și pe site-ul legalmagazin.ro.

Profesiile liberale au avut un rol decisiv în evoluția celor mai puternice state ale lumii. În România, profesiile liberale trebuie descoperite, înţelese și susținute la justa lor valoare, cu atât mai mult cu cât acestea au un aport inegalabil și determinant în viața întregii țări.

Profesiile liberale constituie nucleul formării clasei de mijloc, acestea dezvoltând și alte industrii, pe orizontală: turismul de business, echipamente IT&C, piața de real estate (birouri), piața auto, industria produselor de lux, piața de artă, etc.

Organizatorii Galei Legal Magazin doresc să evidențieze succesele obținute de profesioniștii liberali în calitatea lor de antreprenori independenți și responsabili, ținând cont de sprijinul permanent și calificat pe care-l acordă companiilor, instituțiilor și persoanelor fizice.

Totodată, în cadrul Galei vor fi premiate cele mai eficiente instituții publice românești, precum și lideri din bănci, companii, asociații profesionale și patronale.

Agendă

18:00 – 18:45 – Primirea invitaților

18,45 – 19:00 – Moment artistic – Sarmalele Reci

19:00 – 20:00 – Ceremonia de premiere

20:00 – 20:15 – Moment artistic – Sarmalele Reci

20,15-21,30 – Cocktail & wine tasting

Audienţă 

Reprezentanți ai profesiilor liberale: arhitecți; auditori financiari; avocați; consultanți fiscali; evaluatori autorizați; medici, farmaciști; geodezi; notari publici; practicieni în insolvență; asistenți sociali; consultanți în management; mediatori; medici veterinari; medici stomatologi; experți tehnici; executori judecătorești, contabili și experți contabili, consilieri în proprietate industrială, traducători, psihologi, firme de PR, agenții de publicitate, etc.;

Entități care oferă servicii și produse pentru profesiile liberale: reprezentanți bănci comerciale, societăți de asigurări, firme de leasing, clinici medicale private, agenții de PR, agenții de publicitate, firme din sectorul auto, din turism și din industria produselor de lux.

Reprezentanți ai autorităților locale și centrale (Parlament, ministere, agenții de stat, autorități de reglementare, primării, consilii județene, etc.)

Contact:

Mircea Fica, Senior Editor, Legal Magazin: 0732.903.216, mircea.fica@legalmagazin.ro

Roxana Biga, Sales Manager, Legal Magazin; 0736.366.192, office@legalmagazin.ro

06_22 GALA LEGAL MAGAZIN
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *