Search
Miercuri 19 Iunie 2024
  • :
  • :

Filip & Company asistă grupul Holcim la achiziția General Beton România

Casa de avocatură Filip & Company asistă grupul Holcim, unul dintre liderii din industria materialelor de construcții, în procesul de achiziție prin care acesta preia 100% din părțile sociale ale General Beton România S.R.L., unul dintre cei mai importanți jucători locali din piața producerii și comercializării de betoane.

Holcim este una dintre cele mai dinamice companii multinaționale prezente în România. Suntem încântați că am putut să le fim din nou alături într-o nouă achiziție, care mărește amprenta și capacitățile grupului în această piață. Le suntem foarte recunoscători pentru încrederea acordată, pentru oportunitatea de a le sprijini eforturile de creștere și dezvoltare continuă și ne bucurăm pentru reușita echipei”, a declarat Alina Stancu Bîrsan (foto), partener Filip & Company.

Echipa Filip & Company implicată în această tranzacție a fost coordonată de Alina Stancu Bîrsan (partener) și i-a inclus pe Olga Niță (partener), Andreea Bănică (senior associate), Georgeta Gavriloiu și Ioana Roman (ambele partenere), care au supervizat procedura de autorizare a operațiunii de către Consiliul Concurenței și, respectiv asistența pe aspectele de drept imobiliar, Alexandru Popa (associate) și Lavinia Cazacu (associate).

Avocații Filip & Company au avut roluri importante în multe dintre tranzacţiile semnificative de fuziuni & achiziţii din România. Fie că este vorba despre privatizări, tranzacţii de private equity, venture capital sau growth capital sau alte fuziuni şi achiziţii complexe, de foarte multe ori, cel puţin una dintre părţi a primit consultanţă juridică din partea Filip & Company. Totodată, avocații Filip & Company sunt clasați pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaționale – Chambers and Partners și Legal 500 în practica de Fuziuni și achiziții atât la nivel de echipă cât și individual.

Despre Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *