Search
Miercuri 20 Septembrie 2023
  • :
  • :

Filip & Company a asistat grupul Digi la contractarea unui împrumut în valoare 128 de milioane de euro

Echipa Filip & Company a asistat RCS & RDS S.A. și subsidiara DIGI Spain Telecom S.L.U  cu privire la contractarea unui împrumut la termen, cu o valoare de 128 milioane de euro, pe o durata de cinci ani, în scopul realizării de investiții.

Acest împrumut este o suplimentare a contractului de facilitate, încheiat în iulie 2021, inițial în valoare de 132 de milioane de euro. Agentul băncilor creditoare este Banco Santander din Spania.

Digi continuă să investească în tehnologie de ultimă generație și are permanent proiecte de extindere și modernizare a rețelelor. Este una dintre companiile cu capital românesc care investește mult și în dezvoltarea subsidiarelor din afara țării. Suntem bucuroși că am avut din nou ocazia să lucrăm în echipă și le mulțumim pentru încredere”, a declarat Alexandru Bîrsan (foto), partener și coordonatorul departamentului de Fuziuni, achiziții și piețe de capital al Filip & Company.

Echipa Filip & Company care a asistat RCS & RDS în acest proiect a fost formată din Alexandru Bîrsan (partener), Rebecca Marina (senior associate) și Smaranda Văcaru (senior associate).

Filip & Company are una dintre cele mai dinamice practici de Finanţări şi Pieţe de Capital din România. Echipa de avocați include specialişti cu un palmares bogat dobândit în cadrul unor tranzacţii complexe desfăşurate atât pe plan intern, cât şi internaţional.

despre Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *