Search
Luni 30 Martie 2020
  • :
  • :

Furnizorul de energie Getica’95 se implică în combaterea răspândirii COVID-19

Getica’95 a făcut acest anunţ într-un comunicat de presă, pe care vi-l prezentăm integral.

“Ca urmare a raspandirii accentuate a SARS-CoV-2, Getica 95, unul dintre cei mai importanti furnizori de energie din piata libera din Romania, a achizitionat un numar de 10.000 de masti de protectie si 800 de combinezoane de unica folosinta.

Prima achizitie a fost donata primariei Ramnicul Sarat, judetul Buzau, oras care gazduieste sediul social al companiei, urmand ca urmatoarele sponzorizari sa fie alocate catre unitati spitalicesti, directii de sanatate publica si alte institutii publice implicate activ in lupta cu limitarea raspandirii virusului.

Datorita preturilor ridicate de achizitie pentru consumabile si aparatura medicala, Viorel Tudose, asociatul unic si administratorul companiei a luat decizia impreuna cu un partener ce activeaza in domeniul textil de a produce masti si combinezoane de protectie, cu unicul scop de a fi donate.

In acest moment, capacitatea de productie este de aproximativ 75.000 de masti pe zi, iar costurile vor fi suportate integral de Getica 95 si partenerul sau.

In scurt timp, Getica 95 intentioneaza sa achizitioneze aparatura de specialitate pentru tratamentul SARS-CoV-2 care va merge catre institutiile specializate.

Getica 95 estimeaza donatii si sponsorizari de consumabile si aparaturi medicale in valoare de un milion de lei”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *