Search
Miercuri 22 Mai 2024
  • :
  • :

Halucinant: avocata Roxana Ionescu (NNDKP) a plecat prematur la stele

Am primit din partea Casei de Avocatură Nestor Nestor Kingston Diculescu Peteresen (NNDKP) următorul comunicat, deopotrivă trist și halucinant:

”Cu regret anunțăm astăzi că după o luptă grea pe care a dus-o cu mult curaj, determinare și speranță, colega noastră, Roxana Ionescu, a plecat dintre noi.

Roxana a iubit viața, a trăit frumos și demn, iar zâmbetul, eleganța și energia ei ne vor însoți mereu.

Alături de noi a pășit și crescut în profesie, a devenit un lider de excepție și un model de urmat. Plecarea ei de pe pământ atât de devreme lasă un gol enorm în sufletele noastre.

Suntem alături de familie și de toți cei dragi în aceste momente grele.

Dumnezeu să o odihnească!”

Șocul este cu atât mai mare pentru Legal Magazin, cu cât doamna avocat Roxana Ionescu a răspuns recent, în ianuarie a.c., invitației noastre de a acorda interviul ediției nr. 36 al revistei, oferindu-ne și șansa de a-i acorda Premiul de Excelență GDPR pentru anul 2022.

Suntem cu toții marcați și profund întristați de acest deznodământ. Rămânem cu imaginea din memoria vizuală, dar și din print și înregistrarea video, cu zâmbetul inegalabil al dânsei, cu amintirea tuturor momentelor frumoase și cu regretul imens generat de plecarea în stele, la doar 42 de ani,  a unui om atât de tânăr și de valoros.

Dumnezeu să o așeze la dreapta Sa, condoleanțe familiei!

Grupul editorial Universul Juridic
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *