Search
Sambata 11 Iulie 2020
  • :
  • :

McGuireWoods Romania marchează șase ani de excelență româno-americană în afaceri

McGuireWoods, o companie de top în domeniul consultanței în afaceri pe piața românească, a sărbătorit recent șase ani de servicii excelente oferite clienților săi.

Evenimentul s-a bucurat de prezența unor oaspeți de rang înalt, precum Duane Butcher – Însărcinatul cu afaceri al Statelor Unite în România, Dennis Treacy – Vicepreședintele Executiv și Directorul General pentru Sustenabilitate al Smithfield Foods, Lyle Watters – Vicepreședintele Financiar și de Strategie în cadrul Ford Europa, Lewis Franklin Payne – Președintele McGuireWoods LLC și fost membru al Congresului SUA, Frank Atkinson – Directorul General al McGuireWoods LLC, lideri ai companiilor din portofoliul McGuireWoods, reprezentanți ai administrației publice centrale și locale, membri ai comunității diplomatice și ai instituțiillor financiare internaționale.

„Ne-am adunat aici pentru a sărbători șase ani extraordinari, bazați pe încredere, pe excelența serviciilor româno-americane în afaceri, pe crearea și consolidarea dialogului cu Guvernul și Parlamentul României, cu comunitatea diplomatică, cu instituțiile financiare internaționale, cu instituțiile Uniunii Europene, cu media și comunitățile locale, urmărind un singur obiectiv: atragerea unor noi investiții în țara noastră și creșterea numărului de locuri de muncă, astfel încât românii să aibă o viață mai bună astăzi și un viitor promițător în anii ce vor urma. Fiind de curând aleasă în funcția de Vicepreședinte al Camerei Americane de Comerț în România, am privilegiul de a îmi asuma responsabilități și mai complexe, iar împreună cu echipa mea, îmi propun să identificăm noi oportunități pentru investitori în România”, a declarat Nadia Crișan (foto), Managing Director al McGuireWoods Consulting Romania, cu ocazia sărbătoririi celei de-a șasea aniversări a companiei.

Clienți prestigioși

„Felicit McGuireWoods cu ocazia celei de-a șasea aniversări. Ne-au făcut viața mai ușoară, au fost adevărați profesioniști. Suntem cât se poate de mulțumiți de faptul că au adus în România, serviciile profesioniste de care beneficiem din partea McGuireWoods în Statele Unite. Dați-mi voie să vă spun de ce am venit la această aniversare. De un deceniu, ne bazăm pe sprijinul McGuireWoods Consulting în Statele Unite. Ei ne reprezintă în Washington, ne reprezintă în multe state din America și ne reprezintă și aici, la București. Iată de ce avem totală încredere în ei. Au integritate, au dedicare și pricepere și, cel mai important, identifică soluții. Ei își însușesc problemele noastre, și le rezolvă, dând dovadă de un nivel de profesionalism foarte greu de egalat”, a declarat Dennis Treacy, Vicepreședinte Executiv și Director General pentru Sustenabilitate al Smithfield Foods.

Pentru a sublinia și mai mult rolul McGuireWoods în realizarea investiției Ford în România, Lyle Watters, Director Economic & Vicepreședinte Financiar și de Strategie în cadrul Ford Europa, a declarat: “Relația Ford cu McGuireWoods durează de mai bine de 7 ani, din perioada în care analizam oportunitatea de a avea o unitate de producție în România. Decisesem să facem o ofertă pentru uzina de la Craiova, care, în acel moment, era deținută în comun de Daewoo și de statul român. Dificultatea pentru noi a constat în a ne asigura că procesul de achiziție funcționează, mai ales din perspectiva modificărilor privind privatizările în România și într-un mediu instituțional la fel de nou, deoarece țara tocmai aderase la Uniunea Europeană. McGuireWoods și Directorul său General, Nadia Crișan, ne-au îndrumat cu pricepere și diplomație în momente dificile și uneori zbuciumate, dar cu un rezultat de succes la final. Acum suntem ferm ancorați în România, suntem bucuroși să fim aici și continuăm să ne bazăm pe consultanța strategică a McGuireWoods.”
De-a lungul istoriei sale de șase ani, McGuireWoods și-a păstrat și-a păstrat angajamentul de a promova România în străinătate și de a construi un dialog puternic între investitori și autorități, asociații, mass-media și comunitatea locală. Privind înapoi la unele rezultate – dezvoltarea operațiunilor companiei Smithfield Foods în România, care până în prezent continuă să fie cea mai mare investiție americană în țara noastră; procesul de privatizare a fabricii de automobile Craiova; deschiderea fabricii Procter&Gamble din Urlați sau consultanța acordată Cargill pentru dezvoltarea sectorului agroindustrial, în parteneriat cu fermierii locali – se poate spune, pur și simplu, că aceste eforturi au contribuit semnificativ la creșterea economică a României din ultimii 6 ani.

Despre McGuireWoods

McGuireWoods LLP este o companie americană cu sediul în Virginia, SUA, fondată în 1834, pentru a acorda asistență legală clienților. În prezent, organizația are 19 birouri în Statele Unite și Europa, oferind atât servicii legale, cât și de consultanță. Înființată în 1998, McGuireWoods Consulting LLC este o companie de servicii integrate în domeniul afacerilor publice, cu un portofoliu ce include relații guvernamentale, comunicare strategică și implicarea comunității, precum și în proiecte de infrastructură și dezvoltare economică. McGuireWoods Consulting este o subsidiară a McGuireWoods LLP, iar în 2011 s-a poziționat printre primele 20 de companii americane din cadrul clasamentului “The Influence 50” publicat de The National Law Journal, un raport anual al celor mai recunoscute organizații de afaceri publice din Washington.

McGuireWoods România a deschis biroul din București în martie 2007, la cererea clientului său strategic Smithfield Foods, și a înregistrat un ritm susținut de dezvoltare, astfel încât compania furnizează astăzi servicii către clienți din domenii precum industria auto, agricultura, energie, sănătate etc.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *