Search
Duminica 5 Iulie 2020
  • :
  • :

MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman desemnată cu două premii din partea Client Choice by Lexology

Ambii parteneri fondatori ai MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman au fost premiați în cadrul ediției din anul 2020 a prestigiosului Lexology Client Choice Awards.

Înființate în 2005, Client Choice Awards recunosc firmele de avocatură și avocații asociați acestora din întreaga lume, care se deosebesc de restul prin serviciile ireproșabile pentru clienți și calitatea asistenței oferite. Criteriile pentru această recunoaștere se concentrează pe o capacitate de a adăuga valoare reală afacerilor clienților, în plus față de ceilalți competitori din piață.

Spre deosebire de alte premii din industrie, nominalizarea pentru premiile Client Choice se poate face exclusiv de către avocați in-house. Anul acesta, potrivit organizatorilor, s-au primit peste 2.500 de nominalizări.

Alina Popescu a fost desemnată câștigătoarea exclusivă a premiului pentru concurență și antitrust în România. Alina a fost lăudată de clienții săi pentru serviciile ireproșabile furnizate, asistența personalizată și pentru promptitudine.

Gelu Maravela a fost desemnat câștigătorul exclusiv al premiului pentru categoria de fuziuni și achiziții în România. A fost apreciat de clienții săi pentru abilitatea de a dezvolta relații de lucru apropiate și eficiente, fiind cunoscut pentru experiență și aptitudinile de managementul proiectelor.

Ceremonia de decernare a premiilor Client Choice 2020 a avut loc săptămâna trecută, în Londra.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *