Search
Miercuri 23 Iunie 2021
  • :
  • :

Neil McGregor a fost ales în Consiliul Director al Camerei de Comerț Britanico-Române

MC-GREGORLa cea mai recentă Adunare Generală a membrilor Camerei de Comerț Britanico-Române (BRCC), Neil McGregor, Managing Partner al societății de avocatură McGregor & Partners, a fost ales în Consiliul Director al BRCC.

“Mă simt onorat să fac parte din această echipă și să-mi pot aduce contribuția la întărirea relațiilor “Mă simt onorat să fac parte din această echipă și să-mi pot aduce contribuția la întărirea relațiilor dintre Marea Britanie și România, cu atât mai mult cu cât exact acesta a fost primul gând când am venit să practic avocatura în România, în 1996. Încă de atunci, printre obiectivele noastre se numărau oferirea de asistență juridică și în afaceri pentru clienții noștri locali astfel încât să poată intra cu succes pe piața din Marea Britanie, precum și pentru clienții din UK astfel încât să poată construi afaceri solide și profitabile în România. De aceea, această poziție în cadrul BRCC este mai degrabă o confirmare la un nivel mai formal a misiunii pe care mi-am asumat-o.”, a declarat Neil McGregor.

Totodată, alături de Neil McGregor, au mai fost aleși în poziții similare Charles Crocker, Managing Partner Front Line Consulting, și Stan Dunlop, Partener Dunlop Mills. Drept urmare, întregul Consiliu Director al BRCC este format din: Raymond Breden, Executive Chairman (KPMG), Charles Crocker (Front Line Consulting), Lucian Danilescu (Mares / Danilescu / Mares), Dr. Stan Dunlop (Dunlop Mills), Corina Stoica (Alison Hayes), James Grindley (Certasig), Daniel Kearvell (DHL Romania), Colin Lovering (Achieve International), Neil McGregor (McGregor & Partners), Florina Tănase (Vodafone Romania) și Corina Tanasie (Gleeds Romania).

BRCC este pe cale să fie acreditată în numele guvernului britanic să primească finanțare publică britanică pentru activități de promovare a comerțului între Regatul Unit și România, iar Neil McGregor și McGregor & Partners acordă sprijin juridic pentru BRCC în procesul de acreditare. Ca parte a acestui proces, Neil McGregor a întocmit un nou act constitutiv al BRCC care a fost adoptat în unanimitate la ultima Adunare Generală. Neil McGregor a spus:

“Sunt încântat că noul act constitutiv pe care l-am întocmit pentru BRCC nu numai că a fost aprobat în numele autorităților britanice dar a fost de asemenea aprobat în unanimitate de membrii BRCC la Adunarea Generală. Colegii mei și cu mine așteptăm cu nerăbdare să sprijinim BRCC în pașii care mai sunt de parcurs până la acreditarea completă a BRCC în numele guvernului britanic.”

Ray Breden, președinte executiv al BRCC, a spus: “Suntem foarte mulțumiți de sprijinul juridic practic, pe dreptul britanic și pe dreptul român, pe care Neil și colegii săi îl acordă BRCC pentru întărirea activității noastre și obținerea acreditării oficiale a BRCC. Finanțarea din fonduri britanice guvernamentale pe care acreditarea o va garanta, va permite BRCC să își desfășoare în mod semnificativ activitatea și să sprijine comerțul și afacerile bilaterale dintre Regatul Unit și România. Îl felicit pe Neil cu ocazia alegerii sale ca membru al Consiliului Director al BRCC și aștept cu nerăbdare să colaborez cu el în aceste vremuri foarte interesante pentru BRCC și membrii noștri.”

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *