Search
Joi 13 Iunie 2024
  • :
  • :

PeliPartners, asistență pentru o refinanțare de 123 milioane de euro

Asistat de PeliPartners, grupul Mitiska REIM a obținut refinanțarea întregului său portofoliu de centre comerciale din România cu o valoare împrumutată de 123 milioane de euro.

Echipa companiei de avocatură a fost coordonată de Carmen Peli (Partner) și a inclus-o pe Delia Lepădatu (Associate)

Cele trei facilități de credit au fost acordate de către Erste Group Bank AG, în timp ce Banca Comercială Română a participat ca agent de garanții. Fondurile din împrumuturi vor fi folosite în scopuri de refinanțare, precum și pentru dezvoltarea sau extinderea anumitor centre comerciale.

Acest proiect a fost unul complex, desfășurat prin negocierea a trei contracte de facilitate distincte, pe standard LMA, precum și a pachetelor de garanții, fiecare cu o structură de tranzacție aparte, pentru a asigura finanțarea celor douăzeci și patru de centre comerciale operate de grupul Mitiska REIM prin zece societăți deținute în România; suntem bucuroși și onorați că am putut contribui la acest proiect.

Carmen Peli, Partener și Head of Finance & Banking la PeliPartners

Mitiska REIM este o firmă specializată în investiții imobiliare și consultanță în fonduri de investiții, cu sediul în Bruxelles, Belgia. Compania se concentrează pe nișa proprietăților periferice de vânzare cu amănuntul din Europa, atât parcuri de vânzare cu amănuntul, cât și centre de confort.

„Ne bucurăm că am avut alături echipa PeliPartners în această tranzacție complexă de refinanțare. Experiența lor în documentație de credit de tip LMA, drept imobiliar și analiză due diligence ne-a ajutat să progresăm în cadrul tranzacției ușor și rapid”, a declarat Tomas Cifra, Director de Investiții pentru Europa Centrală și de Est la Mitiska REIM.

Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa activează în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *