Search
Sambata 23 Martie 2019
  • :
  • :

Royal Computers va distribui produse Sapphire și Adata

royal_computersÎn luna iunie 2013, Royal Computers a semnat acordul de distribuție cu doi dintre cei mai mari producători din  domeniul  tehnologiei informației:  Sapphire și Adata.

Sapphire Technology Ltd este lider în producția de plăci grafice bazate pe tehnologia ATI și a plăcilor de bază  construite pe tehnologia procesoarelor AMD. Cu o  capacitate totală de  productie 1,8 milioane de plăci grafice pe lună, Sapphire Technology are acoperire globală.

Adata Technology este lider în producția de soluții complete de stocare (stick-uri USB, carduri de memorie pentru DSLR, camere foto, telefoane mobile și tablete, disk-uri SSD și hard disk-uri externe).

„Cele două acorduri, recent încheiate de Royal Computers, cu Adata și Sapphire, ne consolidează poziția în topul celor mai importanți distribuitori de produse hardware din România, unde am  înregistrat creșteri de la an la an, chiar și într-un context economic  nu tocmai  favorabil. Prin aceste parteneriate, ne propunem să promovăm și să dezvoltăm distribuirea produselor Adata si Sapphire pe piața autohtonă.

Sapphire, prin tehnologia sa de  vârf, ne înscrie în competiția pentru segmentul  celor  mai  exigenți utilizatori, carora le vom putea oferi soluții grafice performante.

Parteneriatul cu Adata ne permite să le asigurăm acestora soluții performante de stocare”, declară Catalin Onea –  Managing Partner Royal Computers.

Royal Computers este parte a grupului Alliance – Royal.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *