Search
Sambata 21 Mai 2022
  • :
  • :

Te înregistrezi cu selfie la bancă și economisești 80% din timp

TBI Bank a încheiat Onfido, furnizor global de soluții de verificare a identității și autentificare, un parteneriat care permite o înregistrare mai sigură și ușoară a clienților în mediul online.

Prin integrarea noului serviciu, bazat pe inteligență artificială, clienții TBI se pot înregistra simplu, făcând o fotografie a cărții de identitate și un selfie. Onfido verifică mai întâi autenticitatea cărții de identitate și apoi o compară cu imaginea utilizatorului. Acest procedeu asigură faptul că persoana care parcurge procesul de înregistrare este proprietarul cărții de identitate furnizate. Astfel, clienții sunt înregistrați și verificați cu 80% mai repede decât înainte, iar costul pentru achiziția fiecărui client nou se reduce cu 66%.

Petr Baron, CEO TBIF (TBI Bank)

„Cum tot mai mulți oameni adoptă serviciile digitale, acum este cel mai bun moment să automatizăm toate canalele noastre de înregistrare online pentru a oferi clienților o experiență digitală pe care o pot parcurge singuri”, a afirmat Petr Baron, CEO-ul TBIF (TBI Bank). „Parteneriatul nostru cu Onfido ne ajută să oferim clienților noștri servicii digitale printr-o platformă bancară de tip one-stop, începând cu o autentificare automatizată care necesită zero interacțiune cu agenții băncii, fără a sacrifica din ușurința și viteza de înregistrare”, a mai spus Baron.

În era digitală în care trăim, utilizatorii se așteaptă din ce în ce mai mult la o experiență digitală prietenoasă prin care să-și poată verifica rapid identitatea în siguranță. România și Bulgaria înregistrează o evoluție accelerată a digitalizării serviciilor financiare

Reuben Sagar, regional director la Onfido

TBI Bank este un creditor incluziv adresat consumatorilor, comercianților și IMM-urilor prin soluții de finanțare disponibile într-o rețea extinsă de canale și platforme „phygital”. Compania operează în prezent în România, Bulgaria, Germania, Suedia și Polonia. Banca face parte din 4finance, unul dintre cele mai mari grupuri europene de soluții digitale de creditare adresate consumatorilor. Prin mai multe sub-branduri (TBIMoney, TBIPay etc.), o rețea proprie de peste 300 de sucursale, o varietate tot mai mare de canale digitale și parteneriate de încredere cu retaileri și comercianți care au în total peste 10.000 de puncte de vânzare, TBI Bank a servit anul trecut peste 1 milion de clienți.

Onfido ajută utilizatorii să-și confirme digital identitatea folosind inteligența artificială (AI), verificând fotografia din cartea de identitate și comparând-o cu biometria facială a persoanei. Până în prezent, a atras o finanțare de 200 de milioane de dolari. Cu o echipă de aproximativ 400 de membri din șapte țări, grupul este susținut de investitori precum TPG Growth, Idinvest Partners, Crane Venture Partners, Salesforce Ventures, M12 – fondul Microsoft și altele.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *