Search
Marti 7 Iulie 2020
  • :
  • :

Transfer de bani prin Internet Banking

Western Union și Raiffeisen Bank lansează serviciul de transfer de bani prin Internet Banking.

Noul serviciu permite primirea și trimiterea de bani prin platforma Raiffeisen Online, utilizând Western Union Money Transfer. Astfel, clienții Raiffeisen Bank pot să primească sau să trimită bani din și în întreaga lume, în doar câteva minute, având acces la rețeaua globală de 500.000 de locații din 200 de țări și teritorii a Western Union sau pe teritoriul României.

Gabriel_Sorbo_WU_2014„Prin lansarea transferurilor de bani online facem un nou pas în a facilita și extinde accesul clienților la serviciile Western Union. Nevoile și așteptările acestora sunt în continuă schimbare – o demonstrează și creșterea de peste 32% a veniturilor generate prin canalele noastre electronice la nivel global în trimestrul patru din 2013. Transferurile online, lansate astăzi, aduc o alternativă modernă de a trimite sau a primi bani, în linie cu strategia noastră globală de consolida serviciul de transfer de bani pentru consumatori accentuând, cu precădere, extinderea digitală”, spune Gabriel Sorbo (foto), Vicepreședinte Regional Western Union Europa de Sud.

Transferurile de bani Western Union prin Raiffeisen Online sunt accesibile clienților băncii care au un cont deschis în Lei, Euro, USD și alte valute. Trimiterile se efectuează direct din conturile personale, iar primirile de sume de bani din rețeaua internațională sau locală a Western Union sunt virate direct în conturile personale ale destinatarilor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *