Search
Miercuri 16 Octombrie 2019
  • :
  • :

Țuca Zbârcea & Asociații, alături de Start&Grow 2014

Țuca Zbârcea & Asociații sprijină dezvoltarea mediului antreprenorial din România și se alătură programului Start&Grow 2014. Societatea de avocatură oferă servicii de asistență juridică pentru realizarea tranzacțiilor prin care start-up-urile finaliste primesc finanțarea din partea investitorilor.

Start&Grow 2014 este un program lansat de startups.ro pentru a susține dezvoltarea unor afaceri promițătoare, ajutându-i pe antreprenori să intre în legătură cu investitori și să obțină până la 500.000 de euro pentru a-și duce afacerea la următorul nivel.

“Pe lângă finanțare și experiența de business a antreprenorilor, aspectele juridice au un rol cheie în dezvoltarea oricărei companii. Iar când se obțin finanțări din partea investitorilor sau fondurilor de investiții cu capital de risc sau când se pun bazele unor parteneriate de business, expertiza celor mai buni avocați este extrem de importantă. Încă de la prima ediție, scopul Start&Grow a fost să arătăm că antreprenorii de succes, manageri ai unor companii lider în domeniile lor de activitate, sunt dispuși să îi ajute pe cei aflați la început de drum în afaceri. Alăturarea unui partener de calibrul Țuca Zbârcea & Asociații este un pas natural în dezvoltarea coerentă a programului”, spune Cristina Alexandru, Co-Fondator startups.ro și Start&Grow.

În urma unui riguros proces de analiză și selecție, din cele aproape 400 de înscrieri în Start&Grow 2014 au fost stabilite companiile ai căror fondatori au intrat în negocieri directe cu investitorii pentru obtinerea finanțării. După agrearea cadrului general al parteneriatului, antreprenorii și investitorii sunt asistați de avocații Țuca Zbârcea & Asociații, pentru definitivarea cu succes a tranzacțiilor.

mina”Suntem onorați că fondatorii Start&Grow s-au gândit la noi pentru a duce mai departe acest proiect și că au avut încredere în competențele noastre, atât ca antreprenori, cât și ca avocați. Activitatea noastră fiind orientată mult înspre mediul de afaceri privat, înțelegem perfect dilemele celor aflați la început de drum și îi putem ajuta să construiască afaceri de succes, în conformitate cu prevederile legale. Am învățat, din proprie experiență, că un sfat bun, indiferent că este de natură juridică, ori financiar-fiscală sau în planul resurselor umane contează enorm în dezvoltarea ulterioară a unui start-up și îl poate propulsa pe o traiectorie ascendentă”, declară Oana Mina (foto), avocat senior al Țuca Zbârcea & Asociații și team leader-ul echipei de avocați implicată în proiectul Start&Grow.

În perioada următoare, pe măsură ce se concretizează parteneriatele dintre antreprenorii înscriși în Start&Grow 2014 și investitori, vor fi anunțate start-up-urile care au primit finanțare. Alături de consultanți, antreprenorii și investitorii vor împărtăși apoi din experiența lor în legătură cu finanțarea unei afaceri prin investiții tip business angel.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *