Search
Miercuri 26 Februarie 2020
  • :
  • :

Țuca Zbârcea & Asociații lansează programul „Team gilding”

Florentin-Tuca_Tuca-ZbarceaȚuca Zbârcea & Asociații anunță lansarea unui proiect de dezvoltare personală și profesională, dedicat deopotrivă membrilor echipei și clienților firmei.

„Team gilding” este un program ce include o serie de dezbateri speciale, moderate de un invitat de anvergură din elita românească. Scopul acestui proiect este de a promova o alternativă la clasicele programe de „team building”(impregnate adesea de șabloane și formule-clișeu) și de a cultiva o atmosferă de autentică naturalețe și cordialitate între coechipierii firmei și clienții acesteia. De asemenea, prin subiectele aduse în discuție, participanților li se va oferi răgazul de a reflecta la alte lumi decât cele imediate, de a dialoga în alt limbaj decât cel profesional, de a pune întrebări și despre alte teme decât cele născute din rutina zilnică.

Prima întâlnire de acest fel este programată pentru joi, 12 septembrie, într-o locație din Centrul Vechi, avându-l ca lector și moderator pe Horia Roman Patapievici, cu tema „Despre natura civilizației la un pahar de whisky”.

„Trăim cu toții într-un mediu în care vorbim mereu despre legi, norme, contracte, business, clienți, afaceri și bani. O mare parte dintre întâlnirile noastre de antrenament (ședințe zise de “training”) vizează aceste teme și abilitățile noastre de a citi mai bine legile, de a face contracte mai riguroase, de a privi mai pragmatic afacerile, de a câștiga mai mulți bani. Găsesc însă că a venit vremea ca, o dată la două săptămâni, să ne tragem oleacă sufletul și să tăifăsuim la un altfel de training: o dezbatere specială, noi între noi și împreună cu prieteni și clienți de-ai noștri”, ne-a declarat Florentin Țuca, Managing Partner al Țuca Zbârcea & Asociații.

Coordonatorul casei de avocatură a adăugat că această inițiativă poate fi caracterizată drept un instrument inovator de recompensare a membrilor firmei: „Oamenii sunt din ce în ce mai preocupați de viitorul lor alături de noi, de cât de mult îi sprijină organizația să crească și să se dezvolte. Alături de celelalte beneficii non-financiare, training-ul ca taifas este un bun prilej pentru echipa noastră, cât și pentru prietenii și clienții firmei, de a împărtăși idei și experiențe de viață într-un cadru relaxat.”

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *