Search
Duminica 25 August 2019
  • :
  • :

TZA, de partea Vodafone în acordul cu Orange pentru partajarea infrastructurii rețelei de comunicații

tuca zbarcea asociatiiCasa de avocatură Țuca Zbârcea & Asociații (TZA) a asistat Vodafone România în încheierea unui acord cu Orange România vizând partajarea infrastructurii fizice de rețea.

O echipă de avocați a oferit servicii de asistență juridică pentru definirea, structurarea și implementarea cadrului contractual necesar încheierii de către Vodafone România a unui acord cu Orange România în vederea partajării infrastructurii fizice asociate rețelelor de comunicații ale celor două companii.

Proiectul a presupus o analiză extinsă a cadrului de reglementare în multiple arii de drept și definirea mecanismelor optime prin care să se asigure implementarea cu succes a acordului intenționat de Vodafone România și Orange România. Problematica juridică a acoperit aspecte de drept comercial și societar, dreptul concurenței, comunicații electronice, drept imobiliar și aspecte financiare.

Țuca Zbârcea & Asociații a alocat o echipă extinsă de profesioniști, coordonată de Raluca Vasilache, Partener, și Anca Jurcovan, Managing Associate. Alături de aceștia, un rol însemnat în derularea tuturor etapelor proiectului l-au avut și Vlad Cercel, Horia Ispas, Andreea Oprișan, Dana Blaer, Raluca Sănucean (Țuca Zbârcea & Asociații) și Alexandru Cristea (Țuca Zbârcea & Asociații Tax).

Țuca Zbârcea & Asociații va continua să ofere servicii de asistență juridică Vodafone România și pe parcursul perioadei de implementare a acordului cu Orange România.

Cu o echipă formată din 100 de avocați dintre care 21 parteneri în cadrul biroului din București, Țuca Zbârcea & Asociații operează un sediu secundar în Cluj-Napoca, cât și un birou de reprezentanță în Madrid, Spania. Totodată, firma a stabilit o colaborare strategică pe principiul „best friend” cu Țurcan Cazac, liderul pieței de avocatură de business din Chișinău, Republica Moldova.

Țuca Zbârcea & Asociații oferă asistență juridică în toate domeniile dreptului, fiind recomandată de prestigioase directoare internaționale de specialitate pentru serviciile în domenii precum litigii și arbitraje internaționale, achiziții publice, energie și resurse naturale, drept financiar-bancar, infrastructura, dreptul muncii si drept social,  drept societar și comercial, fuziuni, achiziții / privatizări etc.Mircea Agrigoroaie este administratorul site-ului de concursuri de fotografie PxlShot.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *