Search
Vineri 17 Septembrie 2021
  • :
  • :

Un nou jucător pe piaţa avocaturii de business

Firma de avocatură Ionescu Miron se alătură comunităţii juridice româneşti, având ca Managing Partners avocaţii Corina Ionescu şi Ana-Maria Miron.

Managing Partners ai noii entităţi juridice au ocupat poziţiile de partener fondator, respectiv partener în cadrul a două dintre primele zece firme de avocatură din România.

Corina Ionescu“Mediul economic se schimbă rapid şi imprevizibil iar rolul avocatului afaceri se schimbă de asemenea. În aceste vremuri dificile, a oferi consiliere juridică de calitate nu mai este suficient. Avocatul de business trebuie să fie, de asemenea, un consilier de încredere şi un partener în sensul real al cuvântului pentru clienţii săi. De aceea am decis să construim o firmă de avocatură solidă, cu scopul de a contribui la avocatura de business într-un mod durabil şi semnificativ. Cumulăm experienţa noastră, cunoştinţele, competenţă în luarea deciziilor, precum şi înţelegerea fenomenelor economice româneşti şi regionale, pentru a oferi un nivel ridicat de servicii clienţilor noştri. Obiectivul este să obţinem o creştere constantă pe termen mediu, cu scopul de a deveni una dintre primele 15 firme de pe piaţa”, a declarat Corina Ionescu, Managing Partner.

Ana-Maria Miron“Ne cunoaştem de 20 de ani şi am lucrat împreună o mare parte din această perioadă. Avem încredere reciprocă, atât din punct de vedere personal, cât şi profesional. Împărtăşim aceeaşi viziune şi înţelegere a aşteptărilor clienţilor. Scopul nostru este nu doar de a oferi servicii juridice de înaltă calitate, ci şi de a susţine interesele şi priorităţile de afaceri ale clienţilor noştri. Vom demara activitatea cu o abordare practică şi flexibilitatea asociate unei echipe dinamice, conectată la noile realităţi”, a spus Ana-Maria Miron, Managing Partner.

Corina Ionescu este membru al Baroului Bucureşti şi unul dintre foştii parteneri fondatori ai firmei de avocatură Bulboaca & Asociaţii. Înainte de aceasta, ea a fost partener în practică bancară a Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, unde şi-a început cariera în domeniul juridic. Corina Ionescu este specializată în Corporate, Fuziuni & Achiziţii, Bănci, Project Finance, Privatizări şi Structurarea şi coordonarea proiectelor mari, atât interne cât şi internaţionale.

Ana-Maria Miron este membru al Baroului Bucureşti şi are experienţă în practica legală în fiscalitate. A părăsit recent poziţiile de partener şi de co-Head al practicii de Tax Advisory în cadrul Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen. Ana-Maria Miron este specializată în taxe şi impozite, în special în zonele de Corporate, Persoane fizice, Litigii, Comercial şi Dreptul Muncii şi a oferit consiliere unor companii locale şi internaţionale de top în ceea ce priveşte dezvoltarea afacerilor, în contextul legislaţiei relevante şi al trendurilor economice.

Ionescu Miron oferă consultanţă juridică în domenii precum Corporate, Banking & Finance, Fuziuni & Achiziţii, Dreptul Muncii şi Taxe. Firma utilizează, de asemenea, serviciile altor firme de avocatură şi consultanţi pentru proiecte complexe care necesită consiliere profesională de specialitate.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *