Search
Marti 20 Octombrie 2020
  • :
  • :

Moore Stephens KSC oferă consultanță în afaceri

Conform oficialilor Moore Stephens KSC, piața europeană de consultanță reprezintă una dintre cele mai mari piețe de pe glob, însumând peste 82,1 miliarde de dolari, dintre care aproximativ 90% reprezintă Europa de Vest. Din punctul de vedere al dezvoltării la nivel de segmente, consultanța operațională este pe primul loc cu un market share de 32%, urmată de consultanța financiară (25%) și cea din domeniul IT (22%). Consultanța în domeniul resurselor umane ocupă ultimul loc, cu doar 10% market share în timp ce segmentul “high-end” este reprezentat de consultanța pe strategie, care deține 11% din industrie.

În acest context, Moore Stephens KSC continuă să-și intensifice expertiza oferită clienților prin lansarea departamentului de Consultanță în Afaceri. Astfel, ne propunem să aducem rezultate sustenabile şi eficientă operațională împreună cu îmbunătățirea performanțelor și a transparenței organizațiilor din regiune. Portofoliul de soluții conține: crearea strategiilor, îmbunătățirea performanțelor, tehnologie, optimizare financiară, transformare și managementul schimbării.

În fruntea departamentului de Consultanță în Afaceri al Moore Stephens KSC a fost numit Andreas Vovos care ocupă funcția de Director pentru România și Republica Moldova. Andreas se alătură companiei, având o carieră de success în industria serviciilor profesionale în cadrul firmelor Big4 și a instituțiilor financiare internaționale, contribuind cu peste 17 ani de experiență. El a participat în proiecte majore de restructurare și îmbunătățire a performanțelor la scară largă pentru jucători importanți din diverse sectoare industriale din Sud-Estul Europei și din Orientul Mijlociu.

Andreas Vovos

Andreas Vovos

Andreas Vovos, Director Moore Stephens KSC: “Sunt foarte încântat să mă alătur echipei Moore Stephens KSC și sunt convins că împreună vom aduce rezultate tangibile și măsurabile clienților prin utilizarea rețelei noastre globale și a experienței din diverse industrii și regiuni georgrafice. Organizațiile au nevoie să se adapteze rapid schimbărilor economice actuale, trebuie să regândească și să-și ajusteze modelul operațional. În cadrul Moore Stephens KSC colaborăm cu clienții noștri pentru a identifica soluții personalizate care uterior vor fi implementate în vederea atingerii obiectivelor strategice și de afaceri.”

 

Mamas Koutsoyiannis

Mamas Koutsoyiannis

Mamas Koutsoyiannis, CEO – Moore Stephens KSC declară: “Pe parcursul acestui an, Moore Stephens KSC și-a clădit reputația pe susținerea clienților în procesul de implementare a proiectelor importante. Condițiile actuale ale pieței arată clar că aproape două treimi din companiile FTSE 250, multinaționalele și organizațiile din sectorul public au început sau urmează să înceapă un proiect de transformare, fuziune, achiziție sau divizare. Cu siguranță există o nevoie accentuată de experiență în zona de consultanță în afaceri, care să asigure că inițiativele de transformare sunt livrate la potențialul lor real. Suntem foarte entuziasmați de venirea lui Andreas în această perioadă importantă de continuă creștere a firmei. Echipă noastră, cu o experiență profundă în mai multe sectoare, va accelera această linie de business pentru Moore Stephens KSC și în același timp, va asigura succesele viitoare ale clienților noștri.” 

Despre Moore Stephens KSC

Moore Stephens KSC este o firmă independentă, membră a Moore Stephens Internațional, una dintre rețelele globale de contabilitate și consultanță cu sediul la Londra. Moore Stephens KSC își desfășoară activitatea prin intermediul birourilor din România și Republica Moldova.

Scopul nostru este de a contribui la crearea unui mediu de afaceri sănătos și să fim recunoscuți ca una dintre cele mai de încredere firme din domeniul serviciilor profesionale din România și Republica Moldova, prin furnizarea de soluții personalizate, la cele mai înalte standarde internaționale. Suntem specializați într-o lume care devine tot mai mică și mai complicată. Prin calitate, transparență și onestitate, relațiile noastre profesionale sunt clădite pe ani de muncă pentru a te înțelege atât pe ține cât și obiectivele tale.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *