Search
Duminica 17 Iunie 2018
  • :
  • :

AKTA lansează serviciul de telefonie mobilă şi devine operator quad play

Digital Cable Systems (DCS), operator telecom prin cablu care operează sub brandul AKTA, lansează servicii de telefonie mobilă, alături de televiziune analogică şi digitală, telefonie fixă şi internet.

Pentru furnizarea de servicii de telefonie mobilă, care vor fi disponibile numai sub formă de abonament, DCS a semnat cu Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote) un contract de tip MVNO.

Suntem încântați că această investiție va deveni în curând operațională, iar serviciile de telefonie mobilă vor completa setul de servicii de comunicare pe care-l oferim clienților noștri: televiziune, internet și telefonie fixă.

Vom avea în continuare o politică de investiții dinamică, axându-ne pe dezvoltarea unor servicii complementare infrastructurii pe care o operăm deja” spune Dinu Malacopol, directorul general Digital Cable Systems.

Abonamentele pentru serviciile de telefonie mobile pornesc de la 2 EURO pe lună, unele dintre pachete urmând să conțină minute incluse atât national cât și în roaming precum și acces internet mobil național. Abonații AKTA la serviciile de telefonie fixă vor beneficia de oferte atractive pentru serviciile mobile.

Oferta noastră pentru serviciile de telefonie mobilă este gândită pornind de la specificul nișei pe care operăm deja cu servicii de cablu, internet și telefonie fixă, și se adreseză nevoilor consumatorilor de servicii de telecomunicații din zonele rurale și urban mici.

Configurația exactă a pachetelor va fi anunțată în momentul lansării” spune Dan Voicu, director de marketing în cadrul DCS.

La finele lunii martie, AKTA a lansat canalul CINEMARATON, dedicat în exclusivitate cinematografiei româneşti și care va difuza peste 1.000 de filme românești, artistice, documentare și de animație.

Despre AKTA

AKTA este brandul sub care operează Digital Cable Systems SA, companie care furnizează, la cele mai înalte standard, încă din 2005, servicii de televiziune prin cablu, internet și telefonie clienților rezidențiali si de business. Compania operează, cu preponderență, în mediul rural și în orașele mici, având ca arie de acoperire peste 3.000 de localități din 35 de județe
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *