Search
Joi 11 August 2022
  • :
  • :

Alexandra Olaru, noul Director Legal & External Affairs la Vodafone

Alexandra Olaru (foto) se alătură echipei Vodafone România, începând cu 5 mai 2021, ca Director Legal & External Affairs. Ea va fi membru al echipei executive a Vodafone România și îi va raporta lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei. Din această poziție, Alexandra Olaru va coordona departamentul care reunește ariile juridic, protecția datelor, conformitate, reglementare, public affairs, comunicare corporate și corporate security din cadrul Vodafone România.

Alexandra Olaru a absolvit în 1996 Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Ea a lucrat timp de 5 ani la Philip Morris România, ca  External Affairs Director și membru al echipei executive.

Alexandra Olaru are o experiență de peste 25 de ani în coordonarea activităților de public affairs, resurse umane și comunicare, dobândită ca membru al echipelor executive în companii internaționale, precum McDonald’s România, Unilever South Central Europe și Nestlé România, acoperind, astfel, industrii diverse, precum și ca președinte al International Advertising Association (IAA). Printre proiectele coordonate de Alexandra Olaru se numără integrarea operațională a centrelor de producție pentru Nestlé și Unilever, crearea Fundației Unilever și a Institutului Qreator, participarea la transpunerea în legislația națională a directivelor europene din diverse arii de activitate, inițiative de susținere a mediului cultural și activități în domeniul educației, ca membru fondator al Școlii IAA.

Vodafone operează rețele mobile și fixe în 21 de țări și 48 de rețele mobile partenere. La 31 decembrie 2020, grupul avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 27 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienţi ai serviciilor TV și peste 118 milioane de dispozitive IoT conectate.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *