Search
Miercuri 28 Iulie 2021
  • :
  • :

Argentina Rafail, promovată Counsel la compania de avocatură Dentons România

Argentina Rafail (foto) a fost promovată în funcția de Counsel, în cadrul Dentons România, informează un comunicat transmis de compania de avocatură.

„Argentina are o experiență solidă în dreptul muncii, energie, drept societar și imobiliar, precum și în domenii de reglementare. De-a lungul carierei sale, a consiliat clienți precum Engie, Ecosun, Enel, Orbis, Halliburton și alții”, se arată în comunicatul citat.

La rândul său, Tiberiu Csaki, Partener și Coordonator al departamentului de Drept al Muncii din cadrul Dentons România, a declarat: ”Argentina este o persoană ambițioasă și un avocat foarte capabil, cu o experiență bogată în dreptul muncii și cel societar. Doresc să o felicit pentru această promovare și îi doresc multe alte proiecte interesante în cadrul Dentons”.

Argentina Rafail a absolvit Universitatea din București, Facultatea de Drept. Este membră a Baroului București și este vorbitoare de limbă română, engleză și rusă.

”Sunt mândră să fac parte din echipa Dentons. Deși 2020 a fost un an dificil, atât pentru clienții noștri, cât și pentru noi, 2021 a început cu noi provocări, dar și cu vești bune în ceea ce privește cariera mea profesională. Mă bucur în continuare de oportunitățile de îi consilia pe clienții noștri  în depășirea împreună a provocărilor de ordin legal”, a spus Argentina Rafail, Counsel al Dentons România.

Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, îmbină talentul și experiența cu provocările și oportunitățile globale din peste 75 de țări. Soluțiile juridice și de afaceri pe care Dentons le oferă, au la bază conexiunea profundă cu comunitățile locale și o abordare recunoscută și premiată pentru serviciile oferite clienților inclusiv Nextlaw, platformă Dentons ce oferă servicii de consultanță strategică și inovare. Abordarea policentrică a Dentons și orientarea spre soluții, angajamentul față de incluziune și diversitate, precum și talentul de clasă mondială confruntă status quo-ul pentru a promova interesele clienților și comunităților, în contextul noilor dinamici.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *