Search
Marti 12 Noiembrie 2019
  • :
  • :

CallPoint powered by TELUS devine TELUS International Europe

telusTELUS International Europe, cunoscută anterior sub numele de CallPoint powered by TELUS, devine divizia europeană a TELUS International. TELUS International este o companie din Canada ce oferă servicii inovatoare de relații cu clienții pentru unele dintre cele mai mari companii din domeniile tehnologie, telecomunicații, financiar și utilități la nivel global. CallPoint s-a alăturat TELUS International în 2012.

“Operând acum sub numele de TELUS International Europe, vom continua să întărim prezența pe continent a TELUS International și să oferim, cu adevărat, o capacitate de livrare la nivel global și capabilități multilingvistice suplimentare pentru clienți oriunde în lume. TELUS International Europe oferă infrastructură globală și tehnologie de centru de contact de ultimă oră, precum și cele mai bune oportunități de dezvoltare și învățare la nivel global pentru agenții noștri. Astfel, le consolidăm abilitatea de a livra o interacțiune excepțională cu clienții”, a declarat Xavier Marcenac, Președinte TELUS International Europe.

TELUS International Europe are peste 1200 de angajați în Europa și sedii în Sofia, București, Craiova, Plovdiv și Marea Britanie. Compania are în plan an extinderea echipei în acest an și atingerea unui număr de 4000 de angajați până în 2017.

În 2013, TELUS International a acordat suport pentru peste 150 de milioane de interacțiuni cu clienții prin telefon, email, chat sau social media. TELUS International este o subsidiară deținută integral de către TELUS, o companie de telecomunicații lider din Canada, cu venituri anuale de €7,5 miliarde (CAD $11,3 miliarde) și 13,3 milioane de clienți.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *