Search
Vineri 10 Iulie 2020
  • :
  • :

Campanie nouă pentru credite imobiliare și ipotecare

unicreditUniCredit Țiriac Bank lansează o nouă campanie pentru credite imobiliare și ipotecare, desfășurată în intervalul 5 martie – 13 aprilie 2014 și dezvoltată în jurul conceptului “Fiecare dintre noi este un erou, fiecare zi o aventură. Pentru a putea lupta zi de zi, eroii au nevoie de un loc unde să se întoarcă: ACASĂ”.

Banca oferă creditul Prima Casă pentru achiziție locuință în lei, în cadrul programului guvernamental cu același nume, care presupune acordarea unei garanții de către FNGCIMM în numele și în contul statului.

Exemplu reprezentativ: Pentru un credit de achiziție locuință Prima Casa de 200.000 Lei, pe 30 ani, cu dobânda variabilă 4,94% (Robor la 3 luni + marjă fixă 2,5%), valoarea totală plătibilă este de 392.810 Lei. Se percepe comision de gestiune pentru garanția emisă de FNGCIMM de 0,02%, calculat la soldul lunar al creditului, rata lunară este 1.106 Lei și DAE 5,30%. Costurile notariale, cu evaluarea imobilului, înregistrarea garanțiilor și asigurările (viață și imobil) vor fi achitate de către client.

Pentru persoanele care doresc să acceseze un credit de valoare mai mare UniCredit Țiriac Bank pune la dispoziție și împrumuturi ipotecare/imobiliare clasice, pentru achiziție sau construire locuință. Avantajul acestui tip de produs este structura sa foarte flexibilă, care se poate potrivi diferitelor nevoi ale clienților: poate fi accesat atât în lei, cât și în euro, iar în cazul împrumutului în moneda națională, clientul poate opta pentru dobânda variabilă pe toată perioada de creditare sau dobânda fixa în primii 3 ani și ulterior variabilă începând cu anul patru. Sumele accesate pot ajunge la 250.000 euro sau echivalentul în lei, pentru o perioada până la 30 de ani.

Opțiunile de finanțate includ și un credit pentru aranjamente /modernizări/dezvoltări, garantat cu ipotecă, a cărui valoare poate fi între 5.000 si 150.000 de euro sau echivalent lei, pe o durată până la 25 de ani.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *