Search
Sambata 11 Iulie 2020
  • :
  • :

Concert Partizan & Friends, în Hard Rock Cafe

partizan afisTrupa Partizan şi prietenii: Dan Iliescu (Timpuri Noi), Dan Byron (byron), Adrian Despot (Viţa de Vie), Sergiu Corbu Boldor (Phoenix, Ad Hoc), Chimie şi Mircea Florian vor urca pe scena Hard Rock Cafe, Bucureşti, vineri, 8 mai, de la ora 22.00.

Povestea Partizan  este povestea unor oameni îndrăgostiţi de multă vreme de muzică. Printre piesele pe care le veţi auzi vineri se numără: “Perfect”,”Banii”, “Fata mea”, “Păpuşea masculină” şi multe altele.

Prețul biletelor este de 40 de lei cu loc la masă (fumători sau nefumători, cu sau fără loc) şi 60 de lei, VIP, cu loc la masă in faţa scenei. Rezervările se fac în limita locurilor disponibile. Cumpărarea de bilete de pe iaBilet.ro asigură automat şi rezervarea la masă aşa ca nu mai este necesar apelul Hard Rock Cafe pentru a primi locuri.

partizan friendsPunctele fizice de vanzare a biletelor pentru Bucureşti sunt :
– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru lângă Mac)
– Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
– Agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe, Soseaua Kiseleff 32

EXTRA
– Aplicaţia de IOS sau Android iaBilet
Pe iaBilet.ro puteţi comanda bilete plătind cu cardul, Paypal sau pe factura Vodafone. Biletele în format electronic pot fi printate sau scanate atât de pe tabletă cat şi de pe smartphone. De asemenea puteţi comanda bilete ramburs cu plata numerar la livrare prin Fancurier în 24 de ore oriunde in ţară.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *