Search
Duminica 25 August 2019
  • :
  • :

COSMOTE România lansează noi planuri tarifare pe segmentul business

Panos-Makris,-CCO-COSMOTE-RPentru a satisface așteptările clienților business, COSMOTE România a introdus noi planuri tarifare individuale în portofoliul COSMOTE Business XXS-XXL Plus, care oferă apeluri și SMS-uri naționale nelimitate, trafic de date național și aplicații mobile incluse.

“Succesul oricărei afaceri se bazează, indiferent de industrie, pe viteza și libertatea de comunicare dintre echipe, parteneri sau colaboratori. Accesul la informații poate fi uneori vital, în timp ce optimizarea costurilor continuă să fie pe ordinea de zi a oricărei companii. Prin urmare, ne concentrăm pe clienții de business, pentru a le oferi tehnologie de ultimă generație și comunicare eficientă, din punctul de vedere al costurilor, pentru a spori performanța lor în afaceri”, a declarat Panos Makris (foto), Chief Commercial Officer, COSMOTE România.

Noile planuri tarifare pentru segmentul de business sunt disponibile în două versiuni. Prima dintre ele, care cuprinde planurile tarifare XL Plus și XXL Special, oferă, la prețuri începând de la 25 de euro/lună, minute și SMS-uri naționale nelimitate, până la 150 de minute internaționale, până la 3 GB de trafic de date inclus și, în funcție de planul tarifar ales, fie aplicația Dolce Mobile TV, fie aplicațiile Dolce Mobile TV și Mireo Navigation powered by COSMOTE.

A doua versiune de planuri tarifare, de la XL Optim la XXL Optim Plus, oferă clienților de business care nu au nevoie să cumpere un telefon subvenționat, o varietate mare de beneficii în schimbul unor abonamente lunare foarte atractive – de la 20 de euro/lună până la 60 de euro/lună. Astfel, noile planuri tarifare oferă o gamă largă de beneficii, începând de la 400 de minute naționale și internaționale către Zona 1, minute și SMS-uri nelimitate în rețea și minute nelimitate către Romtelecom, 1 GB de trafic de date, 100 MB de trafic de date în roaming, ajungând până la minute naționale și internaționale nelimitate către Zona 1, minute și SMS-uri nelimitate în rețea, minute nelimitate către Romtelecom și trafic de date nelimitat.

Mai mult, clienții business care aleg planurile tarifare COSMOTE Business XXL Optim Special sau COSMOTE Business XXL Optim Plus pentru o perioadă contractuală de 12 luni, beneficiază de o lună de abonament gratuit. De asemenea, cei care aleg o perioadă contractuală de 24 de luni, beneficiază de 3 luni de abonament gratuit.

COSMOTE România avea aproximativ 6,1 milioane de clienți la 31 martie 2013. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a rețelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puțin de cinci ani, COSMOTE România și-a depășit competitorii în ceea ce privește rețeaua de acoperire națională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populație și 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezență în sud-estul Europei, care are o bază de 20.4 milioane de clienți în Grecia, Albania, Bulgaria și România.Mircea Agrigoroaie este administratorul site-ului de concursuri de fotografie PxlShot.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *