Search
Duminica 25 August 2019
  • :
  • :

COSMOTE România oferă comunicare de înaltă calitate prin HD Voice

Clienții COSMOTE România pot trăi, începând din 15 aprilie, fiecare conversație mult mai intens, beneficiind de cea mai importantă evoluție a tehnologiei de comunicare vocală din ultimele două decenii: tehnologia HD Voice, care permite o calitate audio cu o claritate de cristal și o experiență superioară de utilizare, printr-o diferențiere crescută a conversației de zgomotul de fundal, sporind acuratețea apelului.

„Standardul de telefonie HD Voice nu doar îmbunătățește claritatea și naturalețea convorbirii, ci și conferă un sentiment de comunicare transparentă, facilitând recunoașterea vocii interlocutorului. De asemenea, această tehnologie oferă o diferențiere mult mai bună a sunetului. Clienții pot experimenta acum o calitate sporită a apelurilor vocale, pe măsură ce noul serviciu oferă o interacțiune la distanță capabilă chiar să transmită emoție, prin inducerea unui sentiment de proximitate între apelanți”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE România.

Clienții COSMOTE România care utilizează un terminal compatibil HD Voice pot experimenta o claritate mai mare a sunetului, un zgomot de fundal redus și chiar senzația că persoana cu care discută se află în aceeași cameră. Pentru a se bucura de beneficiile acestei noi tehnologii, atât apelantul, cât și persoana apelată trebuie să dețină telefoane mobile compatibile cu HD Voice, apelurile fiind efectuate prin intermediul tehnologiei 3G.

Serviciul HD Voice este disponibil la nivel național pentru apelurile în rețea prin intermediul tehnologiei 3G, portofoliul COSMOTE România incluzând în prezent 25 modele de terminale compatibile, printre care smartphone-uri Apple, Nokia, Sony, HTC, LG. Gama de dispozitive compatibile cu HD Voice va fi extinsă în următoarea perioadă.

La sfârșitul lunii martie, COSMOTE România oferea viteze de descărcare de până la 43,2 Mbps pentru Internetul mobil în 159 de orașe și 900 localități din România, acoperind 47% din populație. Mai mult, clienții se puteau bucura de viteze de până la 21,6 Mbps în tehnologia HSPA+ în 189 de orașe din țară. În total, serviciile 3G acoperă în prezent peste 73% din populația României.

COSMOTE România avea, la 31 decembrie 2012, aproximativ 6,3 milioane de clienți. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a rețelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populație și 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezență în sud-estul Europei, care are o bază de 20.4 milioane de clienți în Grecia, Albania, Bulgaria și România.Mircea Agrigoroaie este administratorul site-ului de concursuri de fotografie PxlShot.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *