Search
Joi 11 August 2022
  • :
  • :

David şi Baias, locuri de top în clasamentele Chambers and Partners Europe 2021

Practicile de Fiscalitate, Concurență și Corporate/M&A ale D&B David şi Baias se regăsesc și în acest an în poziții de top în cadrul clasamentelor realizate de ghidul internațional Chambers and Partners Europe 2021, avocații societății din aceste domenii fiind recunoscuți pentru expertiza și succesul înregistrat în spețe importante și complexe.

Sorin David

Sorin David este clasat în continuare drept singurul Eminent Practitioner în dreptul concurenței din România, cu o experiență bogată atât în investigații de concurență, concentrări economice, ajutor de stat, cât și în mandate de asigurare a conformării companiilor la regulile de concurență. De asemenea, ghidul situează practica de concurență a D&B David și Baias în Band 2 în clasamentul caselor de avocatură din România. Lucian Bozian, Managing Associate, a intrat în acest an în atenția Chambers and Partners Europe în categoria Associate to Watch, fiind recunoscut pentru experiența importantă acumulată prin asistarea și reprezentarea clienților în investigații ale Consiliului Concurenței.

”Ne onorează această recunoaștere care reconfirmă profesionalismul și expertiza avocaților D&B David și Baias. Le mulțumim clienților pentru aprecierea și încrederea pe care ne-o acordă pentru a-i reprezenta în cadrul unor proiecte foarte importante pentru ei”, a declarat Sorin David, Managing Partner D&B David și Baias.

Dan Dascălu

Chambers 2021 plasează în Band 1 practica de consultanță juridică în domeniul fiscal a D&B David și Baias, condusă de Dan Dascălu, Partener și Liderul departamentului de litigii. Avocații societății sunt recunoscuți pentru abordarea integrată fiscală și juridică și implicarea în toate etapele de soluționare a litigiilor.  De altfel, excelența în practica fiscală i-a adus lui Dan Dascălu o noua clasare Band 1 de către Chambers Europe 2021. Nu în ultimul rând, el obține o importantă recunoaștere a expertizei în soluționarea litigiilor cu o clasare în Band 5.

Anda Rojanschi

O altă recunoaștere a excelenței a fost obținută de practica Corporate/M&A și de Anda Rojanschi, Partener și lider al acestui departament în cadrul D&B, clasate în Band 4. Practica D&B este recunoscută ca o alegere inspirată pentru asistența acordată atât antreprenorilor la vânzarea participațiilor lor, cât și companiilor multinaționale pentru achiziția unor societăți românești. De asemenea, avocații D&B au expertiză în coordonarea fuziunilor transfrontaliere, parte a unor procese complexe de reorganizare.  Anda are experienţă vastă în negocierea şi structurarea unor tranzacţii corporative şi imobiliare complexe, asistând clienţii pe parcursul negocierilor şi acordându-le consultanţă juridică până la finalizarea cu succes a tranzacţiei.

Chambers and Partners Europe este una din publicațiile juridice reper pentru piața de avocatură internațională, care alcătuiește anual un clasament al celor mai bune firme de avocatură dintr-o jurisdicție. Evaluările şi clasamentele sunt întocmite în urma unor ample discuții şi interviuri cu clienții, cu firmele de avocatură şi competitorii acestora.

D&B David și Baias este societatea de avocatură corespondentă PwC în România și este parte din rețeaua internațională PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3000 de avocați în peste 90 de țări.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *