Search
Duminica 25 August 2019
  • :
  • :

Dentons – prima firmă de avocatură semnatară a Cartei Diversității în România

 

Dentons este prima firmă de avocatură care se alătură Cartei Diversității din România, program ce promovează diversitatea și incluziunea la locul de muncă, încurajând și oferind sprijin organizațiilor în implementarea cu succes a inițiativelor în managementului diversității.

Firma se alătură astfel unei vaste rețele de companii care și-au luat angajamentul de a promova și implementa principiile diversității și ale egalității de șanse la locul de muncă și în afara acestuia.

“Dentons aderă la Carta Diversității deoarece programul reprezintă o extensie a valorilor noastre cheie. Promovăm constant diversitatea și incluziunea în toată Firma, la nivel global. Ne-am angajat să oferim un mediu de lucru flexibil, bazat pe respect, unde să putem beneficia toți de abilitățile, talentul și diferențele noastre colective. Principiile Cartei Diversității se aliniază pe deplin cu convingerea noastră că diversitatea și incluziunea sunt esențiale pentru succesul și forța Firmei noastre, și că putem inova în ritmul dorit numai prin accesarea unor moduri de gândire diferite,” a spus Perry Zizzi, Managing Partner Dentons în România.

“Salutăm decizia Dentons de a se alătura platformei Carta Diversității din România, un proiect unic în țara noastră, ce are ca scop motivarea organizațiilor semnatare de a recunoaște și extinde beneficiile pe care le aduce integrarea managementului diversității în practicile organizaționale și de resurse umane. Dentons contribuie astfel la succesul platformei prin expertiza solidă în managementul diversității și suntem convinși că toate părțile semnatare vor aprecia aportul de bune practici și opiniile specialiștilor Dentons,” a adăugat Dana Oancea, Project Manager, Carta Diversității din România.

Dentons a semnat Carta Diversității în toate statele europene în care Firma este prezentă și în care există acest program: Germania, Franța, Spania, Italia, Belgia, Polonia, Republic Cehă și Luxemburg.

Declarația globală Dentons privind diversitatea și incluziunea poate fi consultată accesând acest link.

Carta Diversității din România (http://www.cartadiversitatii.ro/) a fost lansată pe 18 aprilie 2018 la București, cu scopul de a încuraja organizațiile să dezvolte și să implementeze politici de diversitate și incluziune și să promoveze diversitatea și egalitatea de șanse la locul de muncă, indiferent de criterii precum, de exemplu, vârsta, dizabilitatea, genul, rasa sau etnia, religia sau orientarea sexuală. Implementarea Cartei a fost co-finanțată prin programul Drepturi, Egalitate și Cetățenie al Uniunii Europene.

Despre Dentons

Dentons este cea mai mare firmă de avocatură din lume, oferind servicii valoroase și de calitate clienților de pe întregul mapamond. Dentons este unul din liderii desemnați de Global Brand Acritas Elite Index, câștigător al BTI Client Service 30 Awards și recunoscut de importante publicații juridice și de afaceri pentru serviciile inovatoare furnizate clienților săi, inclusiv prin fondarea Nextlaw Labs și Nextlaw Global Referral Network. Abordarea policentrică a Dentons și talentul de clasă mondială confruntă status quo-ul, pentru a promova interesele clienților în comunitățile în care trăim și muncim. www.dentons.com

Dentons în România

Dentons este una dintre primele firme internaționale de avocatură înființate în România, cu o prezență pe piața locală de peste 20 de ani. Biroul din București al firmei este format dintr-o echipă de peste 25 cu experiență în diverse arii de practică.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *