Search
Joi 18 August 2022
  • :
  • :

Extindere de portofoliu: ASBIS Romania va distribui produsele Flowmon

Flowmon, companie de soluții de monitorizare și administare a rețelelor pentru echipele de operațiuni de rețea și securitate (NetOps și SecOps), a intrat în portofoliul de mărci distribuite de ASBIS Romania.

Prin acest parteneriat, ASBIS Romania își extinde oferta de soluții, aceasta incluzând acum tehnologii de înaltă performanță de monitorizare a rețelelor și de analiză predictivă de comportament. Recent, Kemp a achiziționat Flowmon Networks, oferind astfel clienților un mix între serviciile de livrare a aplicațiilor și serviciile de securitate cu vizibilitate profundă a rețelei și răspuns automat la incidentele de securitate.

În ultimii ani, companiile au adoptat rapid BYOD, IoT și strategii cloud-first, pentru a fi mai active și pentru a-și dezvolta afacerile mai bine. Cu toate acestea, pe lângă beneficiile incontestabile, aceste tendințe au adus noi probleme de vizibilitate, intensificând presiunea asupra organizațiilor care doresc să păstreze performanța cerută de mediile lor digitale. Oferind tehnologii îmbunătățite care pot fi folosite în toate rețelele, implementare rapidă și configurare ușoară, Flowmon ajută la acoperirea acestor lacune de vizibilitate și la identificarea proactivă și reacția rapidă la problemele de performanță.

Flowmon este o marcă importantă pentru portofoliul nostru, oferind valoare partenerilor și clienților noștri, prin soluții de monitorizare și diagnosticare a performanței rețelei (Network Performance Monitoring and Diagnostics – NPMD), detectare și reacție (Network Detection and Response – NDR) și monitorizare a performanței aplicațiilor (APM), alături de excelente servicii de asistență tehnică.

Bogdan Constantinescu, Director general ASBIS Romania

Extinderea portofoliului ASBIS Romania cu soluțiile NPMD de la Flowmon va oferi clienților, echipelor de operațiuni și securitate, controlul asupra experienței aplicațiilor, prin creșterea capacității de monitorizare și crearea unei punți între aplicații și rețea. Analiza comportamentului și detectarea anomaliilor (NDR), bazate pe machine learning (ML), asigură detectarea timpurie a celor mai subtile atacuri, înainte ca acestea să aibă un impact negativ.

Suntem foarte încântați că partenerul nostru tradițional ASBIS a inclus produse din portofoliul Flowmon în oferta sa pe piața din România. Implicarea unui distribuitor local este valoroasă, în special pentru parteneri și clienți, care vor avea acum setul perfect de instrumente pentru a asigura disponibilitatea și funcționalitatea sistemelor lor.

Sinisa Antunovic, Manager Regional de Vânzări Kemp

Soluțiile Flowmon sunt disponibile în portofoliul ASBIS Romania începând cu data de 12 aprilie 2021.

Flowmon – soluții de securizare NDR și de monitorizare predictivă a performanței rețelei

Înființată în 1998 ca filială locală a ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), ASBIS Romania este distribuitor cu valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, AI. Compania este specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse ITC de la furnizori globali. Cooperând cu liderii din industria IT, echipele de experți ale companiei configurează produse hardware și elemente software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea soluții comerciale viabile și atractive.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *