Search
Joi 18 August 2022
  • :
  • :

600.000 de euro din Bulgaria și Suedia pentru platforma Product Lead

bpv Grigorescu Ștefănică a consiliat fondatorii Product Lead în obținerea unei noi runde de finanțare în valoare de 600.000 de euro, condusă de investitorul existent Sparking Capital cu participarea Eleven VC (Bulgaria) și Founders Bridge (Suedia).

Product Lead este o platformă de tip Creative-as-a-Service, dezvoltată de compania românească Techinfluence, sub conducerea lui Mihai Bocai (Fondator și CEO), Alexander Stoica-Marcu (CXO), Marius Ciubotariu (CTO) și Sorin Amzu (CMO) . Platforma oferă un flux inteligent, optimizat  și conectat, ce ajută echipele de marketing să facă față mai multor activități la un cost mai mic și într-o perioadă mai scurtă de timp.

Cătălin Grigorescu, Partener și Coordonator al practicii de Tehnologie, a condus echipa din care au făcut parte Tania Hotca și alți avocați din practicile de drept societar, dreptul proprietății intelectuale și drept fiscal ale societății.

„Dacă vrei să mergi repede, mergi singur. Dacă vrei să mergi departe, mergi însoțit”, a spus Bocai. „Construirea unei companii de tehnologie de succes și încheierea de tranzacții bune în același timp nu pot fi realizate fără sfaturi valoroase și cele mai bune practici juridice, în toate etapele afacerii. Am găsit în Cătălin și echipa sa un sprijin remarcabil și am dezvoltat un tip de relație pe care fiecare start-up de tehnologie ar trebui să o construiască încă din stadii incipiente”, a adăugat Bocai.

Product Lead oferă o platformă Creative-as-a-Service care oferă un flux inteligent, optimizat și conectat, ajutând echipele de marketing să facă față mai multor activități la un cost mai mic și într-o perioadă mai scurtă de timp. Viziunea Product Lead este de a deveni principala platformă de creare de conținut de marketing pentru social media prin facilitarea accesului la crearea de conținut, prin analiza datelor sociale, automatizare și integrări.

Lucrăm cu Mihai și echipa sa de mult timp și suntem entuziasmați de dezvoltarea proiectului lor. Colaborarea cu fondatorii este una dintre cele mai complexe experiențe pe care le poate avea un avocat specializat în tranzacții, atât pe plan profesional cât și personal. Vom continua să folosim expertiza practicii noastre de eșalon 1 în tehnologie pentru a sprijini fondatorii, într-o manieră necomplicată, să încheie acorduri echilibrate cu investitorii lor și cu alți parteneri de afaceri.

Cătălin Grigorescu, Partener bpv Grigorescu Ștefănică

bpv Grigorescu Ștefănică este o societate de avocați de afaceri cu o ofertă completă de servicii pentru proiecte și litigii complexe și cu o combinație unică de competențe juridice și fiscale. Fondata în 2006, societatea este recunoscută internațional pentru expertiza în sectorul tehnologie și practica în domenii precum drept societar, fuziuni și achiziții, drept fiscal, dreptul muncii, achiziții publice, servicii medicale, energie și infrastructura.

Echipa bpv Grigorescu Ștefanică este clasată în eșalonul 1 al firmelor de avocatură cu practică în sectorul Tehnologie-Media-Telecom în ediția 2021 a directoarelor juridice The Legal 500 EMEA si Media Law International.

bpv Grigorescu Stefanica este membră fondatoare a alianței regionale de societăți independente de avocați bpv Legal care oferă servicii juridice transfrontaliere în Europa Centrala și de Est. Membrii alianței sunt societăți partenere din Bratislava, Bruxelles, Bucuresti, Budapesta, Praga și Viena.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *