Search
Miercuri 24 Iulie 2019
  • :
  • :

Farmacia DONA de pe Magheru s-a extins și are un design nou

Trecătorii din zona Piața Romană au acum la dispoziție o farmacie DONA extinsă, care beneficiază de o suprafață cu circa 70% mai mare (100 mp), un portofoliu consistent de produse disponibile și un nou concept vizual. Unitatea este deservită de 7 farmaciști profesioniști, pregătiți să asiste pacienții. Reprezentanții companiei estimează un trafic lunar de 20.000 de clienți.

Unitatea este una dintre cele mai bine aprovizionate farmacii din București, răspunzând publicului variat prin acces la un portofoliu de peste 7.000 de medicamente pe bază de prescripție medicală și alte 30.000 de alte produse destinate sănătății.

Farmacie-DONA-Magheru_exter

“Decizia extinderii farmaciei DONA de pe Bulevardul Magheru a fost luată ținând cont de traficul mare din proximitate. Am decis să investim în asigurarea unei structuri mai adaptate cererii, cu un spațiu mai generos și mai primitor, în consecință cu un portofoliu mai extins de produse și mai mulți angajați“, a declarat Ovidiu Wencz, Director General Farmaciile DONA.

Designul nou al farmaciei din Magheru urmărește fluidizarea interacțiunii cu farmacistul, precum și accesul facil la produsele care nu necesită prescripție medicală, precum suplimentele nutritive, produsele de igienă personală sau cosmeticele. Nu în ultimul rând, designul este unul modern și agreabil.

Farmaciștii se pregătesc constant

“Punem în topul priorităților nevoia medicală. De aceea, ca abordare strategică, urmărim să asigurăm în primul rând cel mai înalt grad de disponibilitate a tratamentelor cu prescripție medicală și a celor pentru afecțiunile cronice din piață. Facem eforturi considerabile pentru a obține acest lucru prin politica de aprovizionare, inclusiv prin comenzi speciale livrate în farmacii în cel mai scurt timp posibil. Vrem să rămânem în continuare recunoscuți ca farmacia unde tratamentele majore și vitale sunt disponibile pe rafturi. Complementar cu această abordare, facem eforturi consecvente de profesionalizare a farmaciștilor pentru a fi de ajutor real clienților cu recomandări, sfaturi avizate, sigure și umane”, a punctat Ovidiu Wencz.

Inaugurare-DONA-Magheru

O rețea de 220 de farmacii

Farmaciile DONA înseamnă o rețea de 220 de unități, dintre care 83 sunt în București. Compania numără în prezent peste 1.500 de angajați, este una dintre cele mai mari rețele de farmacii cu capital integral românesc, având o experiență de peste 20 de ani pe piața locală și deservește lunar peste 1 milion de pacienți din toată țara.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *