Search
Miercuri 8 Iulie 2020
  • :
  • :

Filip & Company a asistat National Bank of Greece la semnarea acordului de vânzare a pachetului de acțiuni deținut la Banca Românească

Casa de avocatură Filip & Company a asistat Banca Națională a Greciei la semnarea acordului de vânzare cu EximBank în legătură cu pachetul de acțiuni deținut la Banca Românească, reprezentând 99.28% din capitalul social.

„Suntem onorați să asistăm National Bank of Greece în una dintre cele mai mari tranzacții din domeniul bancar și le mulțumim încă odată clienților noștri pentru încrederea pe care ne-o acordă. Suntem deopotrivă mândri și ne bucurăm că am avut ocazia să lucrăm din nou împreună cu echipa Freshfields. Considerăm că participarea noastră la o nouă tranzacție de referință pentru sistemul bancar și piața de fuziuni și achiziții din România este o recunoaștere a calității muncii și echipei noastre.”, a declarat Alina Stancu Bîrsan (foto), partener si Head of Banking & Finance în Filip & Company.

Echipa Filip & Company implicată în această tranzacție a fost coordonată de către Alina Stancu Bîrsan și Alexandru Bîrsan, parteneri, și a inclus-o pe Rebecca Marina (Associate).

Filip & Company a lucrat la această tranzacţie alături de Freshfields Bruckhaus Deringer, una dintre cele mai importante case de avocatură din Marea Britanie, avocaţii internaţionali ai vânzătorului.

Filip & Company are unele dintre cele mai dinamice și experimentate practici de Finanţări şi Banci și de Achiziții și Fuziuni, fiind clasată în ambele arii în primul etalon de către prestigioasa publicație Legal 500.

Echipa include specialişti cu un palmares bogat şi de succes, dobândit în cadrul unor proiecte desfăşurate atât pe plan intern cât şi internaţional. În perioada 2015 – 2019, avocații Filip & Company au luat parte la cele mai importante tranzacții de pe piața financiar bancară din România, printre care se numără și cea mai mare tranzacție de finanțare și piețe de capital din 2016, cea mai mare finanțare sindicalizată de până în acest moment, tranzacția anului 2015 si 2017  în România.

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *