Search
Joi 9 Iulie 2020
  • :
  • :

Filip & Company a asistat vânzarea Benefit Online către compania Edenred

Casa de avocatură Filip & Company a asistat Benefit Online, cea mai mare platformă de beneficii extrasalariale pentru angajați din România, în procesul de achiziție de către compania Edenred, lider mondial în domeniul tichetelor de servicii preplătite. Părțile au semnat contractul de achiziție, urmând ca tranzacția să fie supusă aprobării Consiliului Concurenței din România.

Tranzacția a implicat implementarea unor soluții adaptate acestui tip de achiziții în care antreprenorii Adrian Sârbu și Stelian Bogza vor continua să fie implicați în dezvoltarea afacerii în următorii ani, beneficiind de un mecanism de earn-out.

“Piața beneficiilor din România a crescut în ultimii ani pe fondul provocărilor din piața muncii, astfel încât putem vorbi despre o maturizare a acestui sector. Beneficiile acordate de către angajatorii români au devenit tot mai variate și creative ca metodă de retenție și fidelizare a angajaților. Ne bucurăm că am fost parte într-o tranzacție care va ajuta la dezvoltarea în continuare a acestui sector și la atractivitatea pieței muncii din România”, spune Ioan Dumitrașcu, partener și Head of Commercial Department la Filip & Company.

Echipa Filip & Company implicată în această tranzacție a fost coordonată de Ioan Dumitrașcu (partener) și a inclus-o pe Monica Stătescu (counsel).

Avocații Filip & Company au avut roluri importante în multe dintre tranzacţiile cheie de fuziuni & achiziţii din România, inclusiv privatizări, tranzacţii de capital privat sau achiziţii strategice.

 

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *