Search
Miercuri 23 Octombrie 2019
  • :
  • :

Gabriela Dinu se alătură echipei de Dreptul Muncii a NNDKP

NNDKP își consolidează echipa de Dreptul Muncii prin cooptarea Gabrielei Dinu în calitate de Asociat Manager.

NNDKP anunță cooptarea Gabrielei Dinu în calitate de Asociat Manager în practica de Dreptul Muncii. Cu o experiență profesională de peste 15 ani, Gabriela este specializată în domeniul legislației muncii și al relațiilor de muncă. Înainte de a se alătura echipei NNDKP, Gabriela a lucrat în calitate de asociat senior în cadrul casei de avocatură Țuca, Zbârcea și Asociații unde a fost implicată în proiecte din domenii precum dreptul muncii, drept comercial sau litigii.

În cadrul NNDKP, Gabriela va asista clienții în toate aspectele relevante ariei de practica, inclusiv referitoare la contractele individuale de muncă, concedieri individuale sau colective, și relațiile colective de muncă.

Practica de dreptul muncii a NNDKP a fost înființată acum mai bine de 17 ani, iar astăzi este recunoscută drept una dintre cele mai mari și reputate echipe de avocați autentic specializați în acest domeniu, fiind clasată pe prima poziție (Band 1) în topurile realizate de ghidurile juridice internaționale Chambers and Partners și Legal 500. Activitatea practicii este coordonată de Luminița Dima, Partner și unul dintre cei mai apreciați specialiști în acest domeniu, recunoscută ca Leading individual de analiștii internaționali independenți.

Formată din șapte avocați, echipa NNDKP de dreptul muncii, alături de avocați din departamentul de Litigii al NNDKP și consultanți ai NNDKP Consultanță Fiscală, asigură clienților locali și internaționali abordarea integrată Legal & Tax specifică acestei arii de practică.

Despre NNDKP:

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România şi în prezent are, împreună cu diviziile specializate de taxe şi proprietate intelectuală, o echipă formată din peste 150 de avocaţi, consultanţi fiscali și consilieri în proprietate intelectuală. Cu birouri la Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov şi Craiova, NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociaţii profesionale la nivel internaţional – Lex Mundi, World Services Group – şi este membru fondator al South East Europe Legal Group (SEE Legal). NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziții în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 și IFLR1000.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *