Search
Vineri 10 Iulie 2020
  • :
  • :

Gala „Leadership Concert – A night at the opera”

Foto: http://7-themes.com

Foto: http://7-themes.com

Cea de-a treia ediţie a Galei „Leadership Concert – A night at the opera” va avea loc pe 25 mai la Ateneul Roman şi va reuni pe scenă anul acesta pe George Georgakoupoulos, CEO Bancpost şi membru în Consiliul de Administraţie al Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Greacă, Mircea Tudor – câştigător în 2009 şi 2013 al Marelui Premiu al Salonului de Inventică de la Geneva,  Severina Pascu – CEO UPC România,  Balvinder Powar – Profesor de Leadership în cadrul IE Business School din Madrid şi expert în industria aerospaţială comercială şi Richard Jolly – profesor de leadership şi comportament organizaţional în cadrul London Business School, votat în 2003 şi 2014 de studenţi drept cel mai bun profesor al anului.

Intervenţiile acestora se vor îmbina cu momente celebre din arta lirică pentru a ilustra legătura dintre leadership, inovaţie în business şi artă clasică şi pentru a evidenţia care sunt elementele cheie ce conduc la success atât în business cât şi în artă. Camerata Regală sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore, soprană Irina Iordăchescu şi tenorul Cristian Mogosan vor aduce pe scenă muzica celor mai cunoscuţi compozitori clasici de la Verdi şi Chopin, până la Bach şi Beethoven.

Ediţia din 2015 a evenimentului este organizată în beneficiul copiilor săraci şi a comunităţilor rurale vulnerabile din România, prin sprijinirea proiectului MADE ÎN RURAL, iniţiat de Fundaţia World Vision România. Iniţiativa îşi propune ca oamenii din satele României să-şi schimbe viaţa în bine prin revigorarea meşteşugurilor tradiţionale, învăţarea de noi meserii şi pornirea unor mici afaceri.

Achiziţionarea biletelor, o investiţie în dezvoltarea economică şi socială a mediului rural.

Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi direcţionate pentru dezvoltarea afacerilor şi a antreprenoriatului rural ca soluţie economică şi socială pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a familillor şi copiilor din cele mai sărace zone din România.  Până la data de 9 mai, biletele sunt puse în vânzare la un tarif promoţional de înscriere timpurie, începând de la 110 de euro plus TVA, după această dată intrând în vigoare preţul standard al biletelor. Accesul la eveniment se va face exlcusiv pe bază de bilete, acestea putând fi rezervate prin solicitarea formularului de înregistrare la office@business-mark.ro .

“Leadership Concert” va avea loc pe 25 mai 2015, la Ateneul Roman din Bucureşti, începând cu ora 17:30. Evenimentul este structurat în două părţi a câte 90 de minute fiecare, după terminarea spectacolului toţi cei prezenţi putând participa la un cocktail de networking.

Leadership Concert este un eveniment organizat de Expense Reduction Analysts în parteneriat cu BusinessMark, în beneficiul fundaţiei World Vision România.

Partenerii evenimentului sunt: Bancpost, Chartered Debt Mangement, Franke şi ICAP România.
Evenimentul are drept parteneri media: Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Business Woman,Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Start Ups, DeBizz, Leg al Magazin, Brightway, Learn & Go, 4 Career, Social Media România, Revista Valoare, Roportal.ro, Bucureşteni.ro, Doing business, Progresiv, HRB Expert, Actmedia,  1asig.ro, EduManager.ro, Administraţie.ro şi Indaco.

Pentru detalii şi înscrieri:  www.business-mark.ro, (+40 ) 021 313 98 19, mihaela.ciobanu@business-mark.ro , office@business-mark.ro.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *