Search
Miercuri 22 Noiembrie 2017
  • :
  • :

Medici renumiți din Viena și Paris oferă consultații pacienților cu afecțiuni urologice

În cadrul unei campanii internaționale de luptă împotriva cancerului de prostată, medici renumiți din Europa vor da consultații la Centrul de Diagnostic și Tratament “dr. Victor Babeș” (CDT Victor Babeș) din București – Fundația “dr. Victor Babeș”.

Profesor dr. Bob Djavan și dr.Seyed Aghamiri, echipa medicală care va da consultații la Fundația Victor Babeș

Consultațiile vor fi acordate la București, la Centrul de Diagnostic și Tratament “dr. Victor Babeș”, în zilele de 11 și 12 Ianuarie. Înainte de acestea, dr. Seyed Aghamiri va efectua consultații pentru o pregătire prealabilă.

Echipa de medici străini este formată din prof. dr. Bob Djavan de la Rudolfinerhaus Foundation Hospital Austria; New York University USA și prof. dr. Andre Philippe Davody de la American Hospital of Paris. Consultațiile vor fi coordonate de către dr. Seyed Aghamiri, medic primar urologie, doctor în științe medicale, șef departament chirurgie la Fundația “dr. Victor Babeș” din București.

Prof. Dr. Bob Djavan este o somitate in diagnosticul și tratamentul cancerului de prostată, dar consultă și pacienți cu alte afecțiuni urologice cum sunt: cancerul renal, vezical, testicular (oncologie urologică): adenomul de prostată; litiază aparat urinar; incontinența urinară și disfuncția erectilă. Profesor Doctor Bob Djavan este director al departamentului de urologie Vienna Urology Rudolfinerhaus Foundation Hospital Austria, director al departamentului de urologie New York University USA și Președintele Asociației Regionale Europene de Urologie

Aceasta echipă redutabilă asigură periodic consultații de specialitate în centrele universitare din Europa cât și în cele din America. Prin colaborarea dintre aceste centre universitare și CDT Victor Babeș pacienții pot avea acces la servicii medicale de înaltă performanță precum și la tehnici moderne de investigații și tratament, iar acolo unde se va impune, vor putea avea acces la serviciile medicale performante din străinătate, inclusiv la interventii chirurgicale.

Aceasta ar putea fi o șansă nesperată pentru pacientii care vor merge la consultații, inclusiv aceea de a primi tratamente pentru alte tipuri de tulburări din zona urologică sau indicații pentru investigație și tratament.

Trebuie spus că, pe plan mondial, cancerul de prostată reprezintă a doua cauză de mortalitate la bărbați, după cancerul pulmonar, motiv pentru care el se află în atenția specialiștilor din lumea întreagă pentru a fi depistat și tratat în faze incipiente. 

Pentru a avea acces la aceste consultații, persoanele interesate au la dispoziție numerele de telefon: 0723 252536 si 0755 093470, unde se pot face programari și se pot obtine informații suplimentare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *