Search
Duminica 25 August 2019
  • :
  • :

Medicii conduc în clasamentul provizoriu Libra Energize 2013

Libra-12.06O echipă de stomatologi se află în fruntea clasamentului intermediar al concursului Libra Energize 2013, devansând 7 echipe de angajați ai Libra Internet Bank și alte 2 echipe de stomatologi, la prima participare a medicilor în concurs. La sfârșitul acestei săptămâni, în 15-16 iunie se vor derula următoarele 4 probe: caiac-canoe, ciclism, alergare viteză și tir cu arcul.

Unicat în România prin formula sa de organizare și prin diversitatea și intensitatea probelor sportive incluse, Libra Energize este o competiție sportivă anuală în aer liber, inițiată în 2010 de un grup de angajați ai Libra Internet Bank și susținută financiar de această instituție bancară.

În premieră, la ediția a treia, angajații Libra Internet Bank au lansat o provocare către medici de a se alătura acestei competiții.

„De ce am invitat în acest an în concurs medicii? Răspunsul este simplu: indiferent că ne sunt clienți sau nu, medicii știu că noi, în ipostaza de angajați Libra Internet Bank, am consolidat un parteneriat de peste nouă ani cu sectorul medical și organizațiile lor profesionale. Acum avem ocazia să ne cunoaștem mai bine și într-un context diferit, la Libra Energize, pentru că împărtășim dorința de performanță, spiritul de echipă și ingeniozitatea”, a declarat Sorin Cerbu, unul dintre inițiatorii concursului.

Libra Energize se bucură de aprecierea Colegiului Medicilor Dentiști din București (CMDB) și a Uniunii Naționale a Asociațiilor Stomatologice (UNAS).

“Cred ca Libra Energize e cea mai bună experiență de team building despre care am auzit vreodata. Ideea mi s-a părut excepțională de la început. Mi-aș trece genul acesta de acțiuni în agenda săptămânală. Sunt un împătimit al mișcării, fac sport în mod obișnuit de mai multe ori pe săptămână, alături de fiul meu”, a declarat prof.univ.dr. Alexandru Petre, președintele UNAS.

De altfel, prof.dr. Alexandru Petre participă la Libra Energize cu echipa Mâinile Drepte ale Doctorului Viteză, alături de dr. Sergiu Drafta, dr. Iuliana Babiuc, juniorul Alexandru Petre Petre și dr. Marina Petre (rezervă în concurs). Echipa Crocodilii este alcătuită din dr. Cristian Comănescu, dr. Sergiu Rădulescu, dr. Cristina Crăciun, dr. Ana Violeta Sandu și dr. Sara Vahdani (rezervă în concurs). Iar echipa Dințișorii de Aur este formată din dr. Adrian Angelescu, dr. Cristian Dobreci, dr. Adrian Timofte Murariu, dr. Gabriela Socoteanu și dr. Iulia Radu (rezervă în concurs).

Primele probe ale competiției Libra Energize 2013 s-au desfășurat în perioada 18-19 mai și au cuprins întreceri palpitante de karting, airsoft și alergare 10,5 km la Bucharest International Half Marathon.

Numele echipelor sunt un exercițiu de creativitate, cea mai inspirată combinație de nume și imagine reprezentativă aducând două puncte suplimentare în concurs echipei respective. Iar după fiecare weekend de probe, echipele au șansa să mai câștige două puncte suplimentare dacă postează o fotografie și/sau o impresie pe pagina oficială de Facebook LIBRA ENERGIZE și aceasta este votată de juriul concursului ca fiind cea mai frumoasă.

În total, anul acesta participanții LIBRA ENERGIZE parcurg 10 probe în aer liber, cu grad de dificultate și efort mic și mediu, în cinci etape de weekend, din mai până în octombrie, în București, Piatra Craiului, Mamaia, pădurea Comana. În acest an, participă 50 de concurenți (inclusiv rezerve), din care 35 de angajați Libra Internet Bank (7 echipe) și 15 invitați (3 echipe, medici cu o singură excepție).Mircea Agrigoroaie este administratorul site-ului de concursuri de fotografie PxlShot.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *