Search
Duminica 4 Decembrie 2022
  • :
  • :

Membri noi în echipa Wolf Theiss

Foto: http://rootsyouth.ca

Foto: http://rootsyouth.ca

Firma de avocatură Wolf Theiss și-a mărit echipele de Real Estate/Projects si Corporate M&A cu doi avocați juniori.

Alexandru Roman, Avocat Junior s-a alăturat Departamentului Wolf Theiss Real Estate/Projects, sub coordonarea directă a partenerului Ciprian Glodeanu. Experiența sa profesională recentă include o colaborare de scurtă durată cu Uniunea Baroului Național în calitate de stagiar. De asemenea, Alexandru s-a implicat în publicarea de articole pentru Revista „Dreptul” – numărul 11/2013 și numărul 9/2014.

Monica Ținteanu, Avocat Junior, s-a alaturat Departamentului Wolf Theiss Corporate and M&A, sub coordonarea directă a partenerului Ileana Glodeanu. Cea mai recentă experiență profesională a dobândit-o în calitate de consilier juridic și specialist pe probleme de conformitate în cadrul Samsung Electronics Romania SRL.

„Angajările recente subliniază dedicarea Wolf Theiss faţă de piaţa din România şi nevoia de dezvoltare a prezenţei sale pe piaţă, din dorinta de a oferi servicii mai eficiente atât clienţilor existenţi, cât şi celor viitori”, a declarat Bryan Jardine, Managing Partner Wolf Theiss.

Despre Wolf Theiss

Înfiinţată în 1957, Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatură din Europa Centrală şi de Est, specializată în acordarea de asistenţă în domeniul afacerilor internaţionale. În cele 14 birouri din Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, îşi desfăşoară activitatea 340 de avocaţi care acordă consultanţă pentru societăţi comerciale locale şi internaţionale, cu operaţiuni în domeniul industrial, comerţ şi servicii, precum şi pentru bănci şi societăţi de asigurare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *