Search
Marti 27 Iulie 2021
  • :
  • :

Nela Petrișor se alătură echipei Leroy și Asociații

Societatea de avocați Leroy și Asociații a anunțat că îşi consolidează departamentul de litigii și arbitraj prin conlucrarea profesională cu Nela Petrișor, care va activa în calitate de Of Counsel.

„Suntem încântați de hotârârea Nelei Petrișor de a colabora cu casa noastra de avocatură. Vasta sa experiență nu doar completează, ci aduce plus valoare proiectelor noastre, confirmând totodată excelența practicii de litigii si arbitraj comercial a Leroy și Asociații”, au declarat Bruno Leroy și Andreea Toma, Parteneri în cadrul firmei de avocatură.

Nela Petrișor este un recunoscut profesionist în domeniul dreptului, având o experiență de peste 30 ani în activitatea juridică, în cauze civile și comerciale la nivelul instanțelor de toate gradele din România. Timp de 27 de ani a fost magistrat, 12 ani activând ca judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, fiind și membru in Colegiul de Conducere al Instanței Supreme.

Nela Petrișor este arbitru în cadrul Curții de Arbitraj Comercial International de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României și conciliator în cadrul Centrului de soluționare alternativă a litigiilor din domeniul bancar.

“Decizia de a colabora cu Leroy si Asociații a venit firesc. Și asta pentru că împărtășim aceleași valori, avem aceleași standarde și ne dorim același lucru: să oferim clienților noștri servicii premium”, a declarat Nela Petrisor.

Conlucrarea cu Nela Petrișor subliniază angajamentul firmei de avocatură de a oferi clienților săi asistență juridică la cele mai înalte standarde.

Leroy şi Asociaţii este una dintre cele mai prestigioase societăți de avocați din România care de peste 20 de ani acordă servicii de asistență juridică și reprezentare în toate domeniile dreptului afacerilor.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *