Search
Sambata 24 August 2019
  • :
  • :

O nouă rețea de magazine va apărea în România

În anul 2018, o nouă rețea de magazine se va naște în România! Proprietarul a mai avut un gigant pe piață, pe care l-a vândut vara trecută.

Afaceristul Omer Susli, cel care a vândut, în 2017, celebra rețea de bricolaj Praktiker britanicilor de la King­fisher, inaugurează, până la începutul lunii octombrie, la Ploieşti, primul ma­gazin sub brandul HomeLux.

HomeLux va comer­cia­liza mobilă şi deco­raţiuni interioare. De strategia de dez­vol­­tare a magazinelor HomeLux se ocupă Isa­belle Pleska, fostul director ge­neral al Praktiker, iar direc­tor de marketing este Mi­rela Ochiana, care a avut pâ­nă în martie 2018 aceeaşi funcţie tot în cadrul Praktiker. Ea şi-a actualizat funcţia şi pe profilul său de pe pagina de socializare de business LinkedIn, precizează zf.ro.

„Isabelle Pleska are o experienţă de 15 ani în domeniu, care ne va ajuta în dezvoltarea noii reţele. În HomeLux suntem acţionari doar eu şi soţia mea. Primul magazin îl vom deschide în septembrie, cel mai târziu în prima săp­tămână din octombrie“, spune Omer Susli.

Reţeaua HomeLux va avea două tipuri de maga­zine – unele cu o su­pra­faţă de 10.000 de metri pătraţi, de sine stătătoare, şi altele cu suprafeţe de până în 1.000 de metri pătraţi, integrate în centre comerciale.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *