Search
Sambata 21 Mai 2022
  • :
  • :

Ofertă de joburi. EY România recrutează peste 100 de studenți și absolvenți

Firma de servicii profesionale EY România deschide o campanie de recrutare prin care va angaja peste 100 de studenți și absolvenți din întreaga țară. Aceștia urmează să se alăture companiei în birourile din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Chișinău, începând cu luna septembrie 2021.

„Procesul de selecție se va derula exclusiv în mediul virtual, pentru că avem grijă de sănătatea tuturor în acest context pandemic, iar din septembrie îi așteptăm alături de noi. Până când situația actuală ne va permite să ne vedem la birou și în format fizic, viitorii colegi vor avea opțiunea de a lucra de acasă”, a declarat Irina Mînzală (foto), director HR al EY România & Moldova.

„Sperăm ca experiența de onboarding virtuală pe care am implementat-o anul trecut să îi ajute să se integreze ușor în cadrul echipei EY”, a mai spus Mînzală.

Vor fi angajați atât studenți din ciclul universitar și de masterat, cât și proaspăt absolvenți din domeniul economic, juridic și tehnic.

Experiența de muncă anterioară nu este o cerință, profilul căutat este acela al unei persoane curioase, atentă la detalii, dornică să învețe și să își dezvolte aptitudinile an după an, sociabilă și ușor adaptabilă la munca în echipă.

„Ajunsă la a patra ediție, campania EY Express se derulează în perioada martie – iunie 2021, exclusiv în mediul online. Procesul de recrutare, bazat pe învățare și dezvoltare, își propune să ofere candidaților experiențe profesionale de învățare individuale și de echipă, dar și interacțiune autentică cu viitori colegi din companie”, se arată într-un comunicat al societății de servicii profesionale.

Pe parcursul a patru etape de selecție, specialiștii în recrutare, alături de reprezentanți ai EY România, vor oferi în permanență feedback și vor evalua competențele candidaților, extrăgând informații relevante pe care le vor folosi ulterior la identificarea celor mai potriviți candidați, a departamentului în care s-ar putea încadra și la definirea ofertei. Cele patru etape sunt: întâlniri de grup, etapa de testare online, evaluarea competențelor într-un centru de evaluare, iar cei mai buni vor primi o invitație la un ultim interviu, în urma căruia pot primi o ofertă de angajare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *