Search
Sambata 5 Decembrie 2020
  • :
  • :

PeliFilip a asistat Skanska în vânzarea primei clădiri din complexul Campus 6

Echipa PeliFilip a asistat dezvoltatorul imobiliar suedez Skanska în vânzarea integrală a participației în societatea care dezvoltă prima clădire din complexul Campus 6 către CA Immo, într-o tranzacție cu o valoare de aproximativ 53 de milioane de euro. Clădirea 6.1 are o suprafață închiriabilă de aproximativ 22.000 mp.

Echipa PeliFilip s-a implicat în acest proiect încă din anul 2015, când Skanska a achiziționat terenul pe care este dezvoltat Campus 6.

“Am asistat la un trimestru bun în piața imobiliară din România, nivelul de lichiditate îmbunătăţindu-se gradual în ultimii ani. Suntem deopotrivă încântați și onorați că Skanska ne-a încredințat un proiect atât de important pentru grup”, a declarat Oana Badărau, Partner și Head of Real Estate, PeliFilip.

Oana Badarau

Campus 6 este al doilea proiect de birouri construit de Skanska în România, situat la câteva minute de mers pe jos de Universitatea Politehnică şi de Grădina Botanică. Proiectul include patru clădiri de birouri care oferă o suprafaţă închiriabilă de 81.000 metri pătraţi şi două niveluri subterane cu 1.000 de locuri de parcare.

Departamentul de real estate al PeliFilip, coordonat de Oana Bădărău, reunește una dintre cele mai mari echipe din domeniul imobiliar din România: 13 avocați, dintre care 2 parteneri și 5 avocați seniori. Echipa și-a dobândit reputația prin participarea la cele mai importante tranzacții de pe piața locală, în 2016 fiind implicată în peste 25 proiecte de real estate de top.

PeliFilip este una dintre societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau au în vedere România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovatoare, avocaţii PeliFilip au experienţă extinsă şi elocventă în domenii structurale, cum sunt fuziuni şi achiziţii, servicii financiare şi piaţă de capital, proiecte imobiliare, de infrastructură şi concesiuni, energie, media și telecomunicații, drept societar,p comercial, dreptul concurenţei, dreptul muncii. De asemenea, firma de avocatura asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *