Search
Miercuri 23 Iunie 2021
  • :
  • :

CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații își consolidează practica de drept societar / M&A prin cooptarea Mădălinei Ivan

Mădălina Ivan (foto) are o experiență de peste 12 ani, perioadă în care s-a specializat în drept societar, M&A, piețe de capital și dreptul muncii. Mădălina a fost implicată în tranzacții complexe de M&A, în industrii precum servicii financiare, FMCG, energie și retail.

Mădălina a asistat cu succes clienții în achiziții, precum și în implementarea planurilor de fuziuni, restructurări corporative și transferuri de afaceri. Ea a consiliat diferiți emitenți și acționari cu privire la reglementările specifice piețelor de capital: guvernanță corporativă, oferte publice, drepturile acționarilor, proceduri de retragere a acționarilor minoritari si retragerea de la tranzacționare. De asemenea, Mădălina asistă corporații și antreprenori in toate aspectele legate de dreptul muncii, precum: contracte individuale și contracte colective de muncă, probleme sensibile privind disponibilizările, restructurările sau externalizarea muncii, precum și în legătură cu planurile de beneficii pentru salariați sau transferul angajaților.

Sunt foarte entuziasmată de această colaborare, mai ales că am șansa de a lucra cu oameni extraordinari și profesioniști recunoscuți, cu care împărtășesc aceeași viziune de business. Am încredere că împreună vom fi o echipă mai puternică și că vom putea gestiona optim proiecte locale și transfrontaliere de anvergură”, declară Mădălina Ivan.

Mădălina este un real atu în echipa noastră, mai ales în această perioadă incertă, când cele mai bune soluții juridice sunt cele adaptate contextului, nevoilor și bugetelor companiilor. Portofoliul ei diversificat de clienți, inclusiv marile multinaționale și antreprenorii locali, reflectă atât know-how-ul, cât și specializarea ei în drept societar / M & A, piețe de capital și dreptul muncii ”, consideră Nicolae Ursu, partener cu CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații.

Despre CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații:

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații este o societate de avocați cu expertiză și practică diversificată care oferă asistență juridică în toate domeniile dreptului afacerilor, cu precădere în litigii comerciale, trazacții imobiliare, drept corporatist/M&A, drept bancar și finanțări, IT/tehnologie. CEE Attorneys/ Boanță, Gîdei și Asociații se distinge pe piața avocaturii din România drept unul dintre furnizorii de servicii avocațiale cu experiență în tranzacții din domeniul tehnologiei, cu acces la cele mai bune practici internaționale ale avocaturii de afaceri și posibilitatea reală de a implementa tranzacții internaționale datorită unei echipe locale solide. Echipa de avocați este apreciată de clienți pentru calitatea și flexibilitatea serviciilor oferite, soluțiile pragmatice și practica  semnificativă atât în marile societăți de avocatură, cât și in firme de consultanță din categoria „Big4”.

Din 2016 Boanță, Gîdei și Asociații este parte integrantă a CEE Attorneys, firmă internațională de avocatură cu peste 100 avocați în opt jurisdicții din Europa Centrală și birouri asociate în trei jurisdicții din Asia (Japonia, China, India).
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *