Search
Miercuri 24 Iulie 2019
  • :
  • :

CMS conduce în topul RealDeals al “Celor mai bune firme de avocatură din Europa Centrală și de Est”

CMS s-a clasat pe locul întâi la categoria firmelor de avocatură pan-europene, în cadrul topului realizat de respectabila publicație europeană de private equity, RealDeals (realdeals.eu.com), privind “Cele mai bune firme de avocatură din Europa Centrală și de Est”.

Clasamentul este bazat pe interviuri cu coordonatorii fondurilor de investiții (responsabili pentru gestionarea și luarea deciziilor de investiții în numele unor fonduri, cum ar fi Advent, MEP etc.), din Europa Centrală și de Est, care au ales un clasament al primelor trei echipe juridice regionale din cadrul firmelor de avocatură pan-europene.

Respondenții au subliniat excelenta rețea regională a CMS și înțelegerea în detaliu a modului de a face afaceri în Europa Centrală și de Est, precum și cunoașterea aprofundată a sectoarelor de interes.

“Această clasare în topul RealDeals, împreună cu precedenta alegere a noastră de către publicațiile Financial Times și Mergermarket ca și Consultant Juridic al Anului în Europa Centrală și de Est în domeniul fuziunilor și achizițiilor confirmă clar poziția CMS ca fiind consilierul preferat al firmelor de private equity care investesc în Europa Centrală și de Est”, a declarat John Fitzpatrick, avocat internațional, șeful departamentului de Tehnologie Media și Telecomunicații al CMS.

“Locul 1 în topul RealDeals reconfirmă recunoașterea activității noastre în ceea ce privește operațiunile noastre în Europa Centrală și de Est în sectorul Private Equity,” a adăugat Graham Conlon, co-lider al practicii internaționale Private Equity a CMS.

“Suntem extrem de încântați că am câștigat acest loc prestigios prin care se recunoaște expertiza echipei noastre și importanța tranzacțiilor încheiate în Europa Centrală și de Est”, a concluzionat Horea Popescu (foto), partener CMS, co-lider al departamentului corporate în România.

CMS este lider european în furnizarea de servicii juridice în 28 de jurisdicții, cu 53 de birouri în Europa, Rusia, China, Africa de Nord și America de Sud. CMS a fost înființat în 1999, iar astăzi este alcătuit din 750 de parteneri și peste 2,800 de avocați. CMS are sediul în Frankfurt, Germania. În 2011, CMS a înregistrat o cifră de afaceri combinată de 808 milioane de euro.

Clienții aleg CMS deoarece are rețeaua cea mai extinsă din Europa. CMS furnizează soluții locale, adaptate diferitelor sectoare industriale și asigură managementul proiectelor globale, iar echipele sale de specialiști adaugă valoare proiectelor, oriunde s-ar derula acestea.

Biroul din România se bucură de o vastă apreciere, fiind desemnat recent „Firma de avocatură a anului din Europa Centrală și de Est” – Chambers Europe 2012,  având o echipă „excelentă” și „remarcabilă” – Legal 500 în anul 2012.Mircea Agrigoroaie este administratorul site-ului de concursuri de fotografie PxlShot.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *