Search
Duminica 25 August 2019
  • :
  • :

Curtea de Apel București a redus creanța GMG Media Box S.A. la Realitatea Media

realitateaCurtea de Apel București a redus irevocabil creanța GMG Media Box S.A. la Realitatea Media S.A. la doar 11,8 milioane lei. Curtea de Apel București, în ședinta din 23 septembrie, a admis recursul înaintat de E-Boutique KFT, prin S.C.A. Piperea și Asociații, împotriva S.C. Realitatea Media S.A. și GMG Media Box S.A. și a modificat în tot sentința recurată.

Pe fond, instanța a admis excepția tardivității formulării declarațiilor de creanță de către creditoarea GMG Media Box S.A., prin cererile nr. 81/03.05.2012 și nr. 98/31.05.2012. Totodată, Curtea de Apel București a dispus înlăturarea din tabelul creditorilor a sumelor solicitate de creditoarea GMG Media Box S.A. prin aceste cereri și menține cuantumul creanței acesteia doar cu privire la suma de 11.836.422,73 lei. Hotărârea este irevocabilă!

Avocatul Gheorghe Piperea, partener la Piperea și Asociatii salută decizia instanței pronunțată în ședința din 23 septembrie a Curtii de Apel Bucuresti – Secția Civilă care readuce clientul său, E-Boutique KFT, în tabelul principal al creditorilor de la S.C. Realitatea Media și repune creanța GMG Media Box S.A. în situația anterioară.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *