Search
Duminica 20 Septembrie 2020
  • :
  • :

D&B David şi Baias a asistat Altex în tranzacția prin care a preluat RTC Proffice, furnizor de consumabile pentru birouri

Societatea de avocatură D&B David şi Baias a acordat asistență firmei Complet Electro Serv, parte din grupul Altex, în tranzacția prin care a preluat RTC Proffice Experience, distribuitor de consumabile și mobilier pentru birouri, de la fondul de investiții Oresa Ventures.

”Achiziționarea de către Altex a unei societăți românești binecunoscută în piață de mulți ani este o nouă dovadă a procesului de consolidare și creștere a brandurilor românești, proces la care echipa D&B a contribuit de-a lungul anilor. Am dovedit încă o dată că echipa noastră de avocați poate oferi consiliere la cele mai înalte standarde. În cadrul procesului de preluare a RTC Proffice de către Altex, avocații noștri au acordat servicii de due diligence juridic, asistență juridică în procesul de negociere a documentației de tranzacție și asistență în notificarea tranzacției la Consiliul Concurenței”, declară Sorin David, Managing Partner D&B David și Baias.

Tranzacția a fost semnată la începutul lunii decembrie, fiind supusă unor condiții suspensive, inclusiv primirea aprobării din partea Consiliului Concurenței. Asistența D&B David și Baias include consilierea Altex în toate etapele, până la încheierea tranzacției.

Echipa D&B David și Baias care a pregătit și încheiat tranzacția a fost coordonată de Sorin David, Managing Partner, și formată din Cristina Păduraru, Avocat Senior Coordonator, Mihaela Papandreia, Avocat Colaborator, și Raluca Borșan, Avocat Colaborator. De notificarea tranzacției la Consiliul Concurenței se ocupă echipa alcătuită din Sorin David, Lucian Bozian, Avocat Senior Coordonator și Sonia Voinescu, Avocat Colaborator.

Altex România, deținut de omul de afaceri Dan Ostahie, este unul dintre cele mai mari grupuri de societăți cu capital privat românesc, care deține, printre altele, peste 100 de magazine electroIT.

Despre D&B David şi Baias

D&B David și Baias este societatea de avocatură afiliată PwC în România și este parte din rețeaua internațională PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3000 de avocați în peste 90 de țări. Echipa D&B David și Baias este alcătuită din 50 de avocați (dintre care 7 parteneri) și acordă consultanță și asistență juridică societăților locale și multinaționale în domenii precum: fuziuni, achiziții și restructurări, societăți comerciale și grupuri de societăți, proprietăți imobiliare, concurență și ajutoare de stat, servicii financiare și piețe de capital, relații de muncă și resurse umane, proprietate intelectuală, protecția consumatorului și a datelor cu caracter personal, litigii fiscale și comerciale.

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *