Search
Marti 14 Iulie 2020
  • :
  • :

Dentons – desemnată “Firma de Avocatură a Anului” de către EuropaProperty

Cea de-a 15-a ediție a Premiilor EuropaProperty Real Estate din Europa de Sud-Est a desemnat biroul Dentons București drept “Firma de Avocatură a Anului”, recunoscând munca realizată în 2019 de companie pe zona de Drept Comercial Imobiliar.

Portofoliul Dentons în acest domeniu de practică include clienți precum BRD, Raiffeisen, Banca Comercială Română (BCR), P3 Logistic Parks, AFI, White Star, Fortress, Atrium și Aroundtown, pe care firma îi consiliază din punct de vedere legal pentru Fuziuni și Achiziții (tranzacții de active și acțiuni), expertize de tip due diligence, finanțare, dezvoltare și leasing care implică proprietăți logistice, centre comerciale, hoteluri, clădiri rezidențiale, clădiri de birouri și terenuri, revizuirea cererilor de restituire, asistență în negocieri și pregătirea documentației aferente, gestionarea crizelor și dispute imobiliare și litigii.

“Mă bucur că eforturile concertate ale echipei noastre de Real Estate au primit cea mai înaltă recunoaștere din partea EuropaProperty, cel mai important grup de media care acoperă industria imobiliară comercială din Europa Centrală și de Est. Această realizare confirmă succesul planului nostru strategic, ‘Dentons România 2.0’, de consolidare a domeniilor cheie de practică precum Real Estate”, a declarat Perry Zizzi (foto), partenerul coordonator al biroului Dentons din România.

“Sunt mândru că munca echipei noastre a fost recunoscută și că EuropaProperty ne-a onorat cu distincția de ‘Firma de Avocatură a Anului’. Le mulțumesc tuturor clienților și colegilor noștri”, a adăugat Bogdan Papandopol, Partener și Coordonatorul Echipei de Real Estate, din cadrul Dentons România.

Premiile EuropaProperty Real Estate din Europa de Sud-Est reprezintă singura conferință și gală de premii din domeniul imobiliar comercial din regiune și reunește jucători importanți din Serbia, România, Bulgaria, Croația și multe alte țări.

Echipa Dentons București furnizează clienților soluții juridice pragmatice și eficiente. În peste două decenii de la înființare pe piața din România, firma a fost implicată în tranzacții cheie, asistând clienți locali și internaționali din numeroase sectoare de activitate.

Dentons este cea mai mare firmă de avocatură din lume, oferind servicii valoroase și de calitate clienților de pe întregul mapamond. Dentons este unul din liderii desemnați de Global Brand Acritas Elite Index, câștigător al BTI Client Service 30 Awards și recunoscut de importante publicații juridice și de afaceri pentru serviciile inovatoare furnizate clienților săi, inclusiv prin fondarea Nextlaw Labs și Nextlaw Global Referral Network.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *