Search
Marti 10 Decembrie 2019
  • :
  • :

Dublă distincție – Noerr este “European Law Firm of the Year” și „Law Firm of the Year: Germany”

Noerr este “European Law Firm of the Year”. Firma a primit această onoare la European Awards 2019, găzduite de revista britanică The Lawyer, unde Noerr a fost numită de asemenea și “Law Firm of the Year: Germany“. Ambele premii completează distincția “European Law Firm of the Year” obţinută de Noerr la British Legal Awards la finele anului trecut.

The Lawyer titrează: “Titanul german (…) Noerr, câștigător clar la categoria germană, a obţinut recunoașterea europeană după ce arbitrii și-au exprimat aprecierea față de performanța sa globală, ca reprezentând un reper de management progresiv și o puternică cultură a furnizării serviciilor.“

Noerr a fost recent onorată și în Germania, la Juve Awards 2018, ca “Law Firm of the Year for Regulated Industries” și “Law Firm of the Year for Distribution Systems”. La nivel internațional, revista americană American Lawyer, împreună cu Legal Week din Londra, au onorat firma cu premiul la categoria “Transatlantic Equity Capital Markets Team of the Year 2017” pentru consultanța furnizată pe oferta publică iniţială a trivago la NASDAQ în New York.

Despre Noerr

Noerr înseamnă excelență și gândire antreprenorială. Cu echipe compuse din personalități puternice, Noerr găsește soluții la probleme complexe și provocatoare. Uniţi prin valori comune, cei peste 500 de consultanți au întotdeauna în vedere scopul comun: succesul clienților lor. De aceea, Noerr, ca firmă europeană de avocatură de prim rang, este poziționată în mod optim şi pe plan internațional, cu birouri în unsprezece țări și o rețea mondială de „best friends”. Noerr dezvoltă și oferă clienților soluții viabile în domeniile financiar, fiscal și de management.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *