Search
Vineri 21 Februarie 2020
  • :
  • :

ECOTIC oferă celor interesați încă o șansă de candidatură la Premiile Pentru Un Mediu Curat

„Gala Premiilor pentru un Mediu Curat” a ajuns la cea de-a unsprezeccea ediție. În cele zece ediții de până acum au fost inscrise peste 500 de proiecte care reprezintă exemple de bune practici.

În acest an, data de 3 octombrie a marcat lansarea sesiunii de înscrieri pentru cea de-a XI-a ediție a competitiei „Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat”, devenită deja un brand ECOTIC. Instituțiile de învățământ, companiile, ONG-urile și instituțiile publice sunt in continuare invitate să își înscrie proiectele dedicate mediului direct pe website-ul competiției, www.premiilepentrumediucurat.ro având șansa de a câștiga o tablă interactivă (instituțiile de învățământ), pachet servicii comunicare (ONG-uri), laptop de ultimă generație (instituțiile publice) și un voucher Altex (companii).

„Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat” este un concurs al Asociației ECOTIC, organizat la nivel național și dedicat inițiativelor de protecție a mediului și conservare a resurselor planetei. Concursul are patru categorii, fiind invitate să se înscrie companii, instituții de învățământ, instituții publice și ONG-uri care au dezvoltat, începând cu luna octombrie 2018, proiecte dedicate protectiei mediului.

Înscrierile se fac pe www.premiilepentrumediucurat.ro prin accesarea formularului online de înscriere, disponibil la adresa https://www.premiilepentrumediucurat.ro/inregistreaza-proiect/ până cel târziu pe 25 noiembrie.

„Acest premiu a însemnat, bineînțeles, o mare bucurie personală și o adevarată satisfacție profesională. Este rezultatul muncii unei echipe întregi – elevi, dascăli și părinți. A fost un vis care a devenit realitate, iar pentru acest lucru aducem mulțumiri echipei ECOTIC. Am demonstrat că și școlile din comunitățile rurale se implică în activitățile ecologice, sunt preocupate de a trăi într-un mediu curat, de a cultiva elevilor simțul civic ți responsabil. Premiul oferă un sprijin real în buna desfășurare a procesului instructiv-educativ.  Participanții din cadrul proiectului au fost stimulați de succesul obtinut, exprimându-și dorința de a continua acțiunile și responsabilitățile asumate”, declară director prof. Anca Potra de la Școala Gimnazială Doba, județul Satu Mare.

Data limită de înscriere a proiectelor este 25 noiembrie 2018, acestea urmând  a fi evaluate de un juriu de specialitate. Votul final îl va avea însă publicul, prin intermediul paginii de Facebook Organizația ECOTIC.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 5 decembrie pe website-ul ECOTIC, premiile urmând a fi acordate în cadrul celei de-a unsprezecea ediții a Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat.

Concursul este organizat cu sprijinul Ministerului Mediului, Eleven, Heineken, InfoCons, Hotnews, Cărturești, Oameni si Companii, România Pozitivă, Image Factory, CCIFER și Știri ONG.

Pentru mai multe detalii: www.premiilepentrumediucurat.ro

ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006, care pune la dispoziție gratuit recipienți pentru colectarea separată a deșeurilor de echipamente electronice de mici dimensiuni și baterii, precum și preluarea gratuită a echipamentelor voluminoase de la sediul firmei sau de la domiciliu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *