Search
Vineri 27 Noiembrie 2020
  • :
  • :

G DATA Business Generation 15: Protecție maximă pentru companii într-un design nou

Furnizorul german G DATA CyberDefense lansează un nou portofoliu de soluții B2B cu protecție îmbunătățită. Acesta și-a îmbunătățit soluțiile de business și a crescut nivelul de protecție. Datorită unei noi tehnologii de protecție cu conexiune AMSI, managerii IT din companii beneficiază de o protecție remarcabilă împotriva atacurilor cibernetice. Performanța a fost crescută, alarmele false au fost eliminate, iar administratorii beneficiază de o interfață de utilizator complet reproiectată. Aceasta oferă o imagine de ansamblu și mai bună a componentelor individuale și a stării de securitate a rețelei și permite o operare intuitivă. Versiunea 15 a portofoliului de soluții de business G DATA este acum disponibilă. Companiile cu o licență validă pot face upgrade gratuit la noua versiune.

 “Noile noastre soluții de business stabilesc noi standarde în materie de securitate IT și utilizare. Acestea oferă cea mai bună protecție posibilă împotriva atacurilor cibernetice, fără a compromite performanța și fără alarme false deranjante. Noua noastră interfață de utilizator facilitează mult munca administratorilor”, spune Sascha Levölger, Product Owner B2B solutions în cadrul G DATA CyberDefense.

“Cu noile noastre soluții de business, oferim partenerilor noștri un portofoliu puternic și performant, care le permite să protejeze perfect companiile împotriva amenințărilor cibernetice. În calitate de companie owner-managed, acordăm o atenție deosebită întreprinderilor mijlocii pentru a oferi un sprijin optim afacerii lor “, adaugă Hendrik Flierman, Global Sales Director la G DATA CyberDefense.

New Guardian

Când vine vorba de securitate cibernetică, fiecare detaliu minor contează. Din acest motiv, G DATA a lucrat la îmbunătățirea monitorizării în timp real. Rezultatul: o protecție perfectă, combinată cu performanțe sporite. Soluțiile de securitate G DATA au demonstrat deja cu succes acest lucru în testele comparative efectuate de institute de testare independente. AV-Comparatives a acordat premiile mult râvnite „Advanced +” și „Approved Business Security”, AV-TEST a acordat software-ul de securitate drept „Top Product”. Tehnologiile BEAST și DeepRay detectează în mod clar programele malware fără a genera alarme false. În plus, datorită tehnologiei BEAST îmbunătățite, soluțiile de business G DATA sunt acum capabile să curețe documentele Microsoft Office contaminate.

În plus, soluțiile de business G DATA CyberDefense dispun acum și de o interfață AMSI (Antimalware Scan Interface), astfel încât codurile rău intenționate să fie detectate și blocate cu mai multă eficiență. Programele malware nu sunt întotdeauna utilizate ca fișiere scanabile; doar atunci când sunt executate, componentele sunt asamblate pentru a forma un cod periculos. În aceste cazuri, scriptul pentru execuție este stocat în memoria de lucru. AMSI permite verificarea și blocarea codului în caz de cod malware.

Tabloul de bord redesenat

Interfața cu utilizatorul a fost complet revizuită pentru a face munca administratorilor și mai ușoară: în noul tablou de bord, toate informațiile importante din rețea pot fi vizualizate dintr-o privire. Datorită operării intuitive, managerii IT pot comuta cu ușurință între grupuri sau clienți individuali. În plus, modulele individuale de protecție și starea lor pot fi vizualizate. Devine rapid și clar dacă și unde este necesar să se acționeze.

Nou: Controlul dispozitivelor include acum și smartphone-uri

Modulul Device control inclus in Policy Manager din G DATA Endpoint Protection include acum și dispozitivele mobile. Acest lucru permite administratorilor să acorde drepturi de citire și scriere, să le retragă sau să le interzică complet utilizarea. În acest fel, aceștia pot asigura conformitatea cu liniile directoare ale companiei și pot împiedica accesul datelor la un smartphone fără autorizație. Acest lucru este posibil pentru toate dispozitivele mobile pe care Windows le recunoaște ca „dispozitive portabile”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *